iPhone SE 2020 Black Friday
iPhone SE 2

iPhone SE 2020 Black Friday 2024

Fan van de Apple iPhone? Maar minder fan van de prijzen? Dan is de iPhone SE 2020, ook wel de iPhone SE 2 genoemd, zeker een uitkomst. De iPhone SE 2 wordt gezien als een budgettoestel en is de opvolger van de iPhone SE. Wanneer u deze telefoon met leuke kortingen wilt aanschaffen, dan is het handig om de iPhone SE 2020 Black Friday promoties in de gaten te houden!

Lees verder

De eerste Black Friday deals niet missen?!

Door u in te schrijven bevestigt u dat u de nieuwsbrief van BlackFridayExpert.be wilt ontvangen en gaat u akkoord met de voorwaarden.

iPhone SE 2022 Black Friday

De iPhone SE 2020 is toegankelijker in haar prijs dan de meeste nieuwe Apple toestellen. Toch vinden we de extra kortingen tijdens Black Friday erg leuk! Daar zijn we nu eenmaal Belg voor! Houd daarom de Black Friday goed in de gaten voor de laatste deals!

Voorspellingen voor iPhone SE 2021 Black Friday 2024

We verwachten voor Black Friday 2024 weer straffe promoties van Apple. Tijdens vorige edities ontving u bijvoorbeeld bij Amac tot -15% korting op Apple en -40% korting op accessoires. We verwachten dan ook dit jaar weer de mooiste kortingen op de beste Apple producten.

iPhone SE 2 Black Friday deals van eerdere edities

Tijdens voorgaande edities waren de volgende iPhone deals actief:

  • de iPhone SE 2020 van €477,- naar €429,-, dus met -10% korting bij Bol.com;
  • een iPhone XS van €779,-naar €660,-, dus -15% korting bij Mobiel.nl;
  • de iPhone 8 256 GB van €809,- naar €649,-, dus met -20% korting bij Coolblue.

iPhone SE 2016 vs iPhone SE 2020

Wanneer u de naam iPhone SE hoort, dan denkt u al gauw aan het compacte formaat van de telefoon en haar gunstige prijs. De nieuwe SE 2020 heeft een glazen achterkant en is daarnaast ook draadloos oplaadbaar. Ideaal voor multitasking! Ook kun je met de nieuwe SE portretfoto’s maken. Wij raden deze telefoon dus zeker aan!

Hoes iPhone SE 2

Het is belangrijk om uw telefoon goed te beschermen. Daarvoor zijn er veel verschillende leuke hoesjes ontwikkelt, waardoor uw telefoon niet alleen beschermd, maar ook hip en trendy is. Winkels die originele en voordelige hoesjes voor de iPhone SE 2020 aanbieden zijn o.a. MediaMarkt, Bol.com, Coolblue en Alternate.

iPhone SE producten

Elk jaar brengt Apple een nieuw model iPhone uit. Bijvoorbeeld de iPhone 11 en de iPhone 12. Dit jaar wordt er ook eindelijk weer een opvolger uitgebracht van de iPhone SE 2016. Ook worden er daarbij bijbehorende accessoires aangeboden, zoals hoesjes, AirPods en opladers. De kans is hierbij groot dat ook deze producten in de promotie zullen zijn tijdens Black Friday!

Huidige deals en acties

Bent u nu al nieuwsgierig naar de huidige Apple deals? Neem dan een kijkje in ons deal– en winkeloverzicht en wie weet heeft u binnenkort een nieuwe telefoon in handen.