Black Friday OnePlus 9
Black Friday OnePlus 9

OnePlus 9 Black Friday 2024

De eerste Black Friday deals niet missen?!

Door u in te schrijven bevestigt u dat u de nieuwsbrief van BlackFridayExpert.be wilt ontvangen en gaat u akkoord met de voorwaarden.

Het is eindelijk zover! De OnePlus 9 en de OnePlus 9 Pro zijn toegevoegd aan de OnePlus familie. Beide telefoons zijn van hoge kwaliteit en daarbij ook redelijk prijzig. Maar gelukkig bestaat er Black Friday waarbij die prijs een stuk daalt. Houd daarom de Black Friday deals in de gaten om er als eerste bij te zijn.

Black Friday OnePlus 9

Waarom is die OnePlus 9 dan zo’n geweldige telefoon? Ten eerste kan de telefoon mega snel opgeladen worden. Binnen 30 minuten zit uw telefoon op een volle 100%. Ook kunt u met de smartphone ongelofelijk mooie foto’s maken door de samenwerking met de camerafabrikant Hasselblad. Hierdoor zijn de foto’s niet alleen scherp met daglicht, maar ook de avondfoto’s doen u stijl achterover slaan. Overtuigd? Mooi! Profiteer dan van de aanbiedingen rondom vrijdag 29 november!

Voorspellingen voor Black Friday deals

Ieder jaar verrast OnePlus ons weer met mooie kortingen op haar nieuwste modellen. Zo ontving u afgelopen jaar tot €150 korting op de OnePlus 8. We verwachten daarom dat het merk tijdens Black Friday 2024 ook een mooie korting gaat weggeven op de OnePlus 9. Het blijft natuurlijk nog wel even een verrassing! Check snel de beste Black Friday deals!

Promoties van eerdere edities

De volgende straffe promoties waren actief tijdens Black Friday voorgaande edities:

– Tot €150,- korting op de OnePlus 8;

– OnePlus 7T van €590,- naar €559,-, dus met bijna €50,- korting;

– OnePlus 7 Pro van €689,- naar €599,-, dus -13% korting;

– €130,- korting op de 7 Pro.

OnePlus 9 Pro Black Friday

Ook de OnePlus 9 Pro laadt ongelofelijk snel op. Binnen 45 minuten is deze smartphone weer volledig vol en kunt u weer de gehele dag vooruit. Daarnaast heeft dit toestel in tegenstelling tot de OnePlus 9 een telelens waarmee u drie keer kan inzoomen zonder dat de foto’s minder duidelijk worden. Ideaal om mooie natuurfoto’s te schieten!

OnePlus 9 producten

Niet alleen de OnePlus 9 is handig om in de gaten te houden tijdens Black Friday 2024. Ook de voorgaande modellen als de OnePlus 8T, OnePlus 8, OnePlus 8 Pro en OnePlus 7 worden hoogstwaarschijnlijk flink afgeprijsd. Check ook deze aanbiedingen bij bijvoorbeeld Krëfel, Coolblue, Bol.com en MediaMarkt

Limited Blind Box

Wellicht heeft u er al van gehoord; de Limited Blind Box van OnePlus. Dit is een actie die schaars in de verkoop gaat. Daarbij koopt u een box waarbij u de keuze heeft uit verschillende bedragen, zonder dat u van tevoren weet wat erin zit. Pas wanneer u de Limited Blind Box ontvangt ziet u wat u gekocht heeft. Enorm spannend dus! Daarnaast kunt u er zeker van zijn dat de items die u ontvangen heeft normaliter duurder zijn en dat u dus enorm bespaard heeft op de kosten. Een leuke actie om in de gaten te houden dus!

Huidige deals en acties

De huidige beste OnePlus promoties kunnen worden teruggevonden in ons overzicht met alle winkels en productdeals. Zo scoort u misschien nu al het nieuwste toestel of wellicht de OnePlus 8 of OnePlus 8 Pro met een straffe korting! Ook zijn er deals terug te vinden van merken zoals de Samsung Galaxy met de smartphones Galaxy S21 en Galaxy S20, Xiaomi Mi, Galaxy Ultra, de Galaxy Note en andere Android smartphones. Maar onthoud wel dat tijdens Black Friday de beste deals te vinden zijn.

Nieuwsbrief BlackFridayExpert.be

Om als eerste verzekerd zijn van alle nieuwe promoties, schrijf uzelf dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang de beste aanbiedingen van de populairste winkels zoals Amazon en Coolblue. U bent daarbij de eerste die bijvoorbeeld een kortingscode ontvangt. Wees er snel bij want de producten zijn razend populair!