Black Friday iMac
imac

iMac Black Friday 2024

Tijdens Black Friday 2024 koopt u uw Apple iMac, zeer voordelig met promoties oplopend tot ongeveer -15%! De allerbeste Black Friday deals voor de iMac vindt u op deze pagina.

Lees verder

Geen deals missen? Profiteer dan gratis van de nieuwsbrief!

Door u in te schrijven bevestigt u dat u de nieuwsbrief van BlackFridayExpert.be wilt ontvangen en gaat u akkoord met de voorwaarden.

Black Friday iMac: Straffe Apple iMac deals

De Apple iMac beeldschermen bevatten indrukwekkende technologie, een uniek uiterlijk en een enorme opslag. Helaas is dit ook vaak een dure grap. Gelukkig komt Black Friday er weer aan! Zelfs een dure iMac komt tijdens dit kortingsfestijn in de uitverkoop en zal goedkoper zijn dan ooit tevoren. Black Friday Expert zal u op de hoogte houden van de beste deals!

Wat is Black Friday eigenlijk? Black Friday is een term dat zijn oorsprong vindt in de Verenigde Staten. Daar is het ooit begonnen op de dag na Thanksgiving. De dag na deze feestdag in Amerika heeft iedereen altijd een vrije dag. Dé perfecte dag om Black Friday in het leven te roepen dus. Op Black Friday bieden honderden winkels en webshops hun artikelen aan met hoge kortingen. Hierdoor kunt u producten die u altijd nog eens had willen aanschaffen, verkrijgen voor een lage prijs.

iMac 2022 Black Friday

Het is weer zover, Apple heeft een nieuwe iMac uitgebracht. De iMac 2022 heeft een mega snelle Apple M1-processor, waardoor de computer nog dunner en minder volume heeft. Ook is het design totaal veranderd, de iMac heeft iets weg van een Pro Display XDR. Ook dit spiksplinternieuwe model is naar verwachting in de promotie tijdens de straffe Black Friday deals. 

Apple Black Friday deals

In de nieuwe Apple iMac komt alles tot leven vanwege het heldere en kleurrijke scherm. Tevens bevat de iMac indrukwekkende technologie waaronder goede visuele effecten, een ruime opslag die u zelf kunt uitbreiden en video- en audio ondersteuning van hoogwaardig niveau. Tijdens Black Friday zijn dé iMac en nog honderden andere Apple elektronica in de aanbieding. Natuurlijk is de computer een dure aankoop maar door Black Friday 2024 kunt u met hoge korting een iMac aanschaffen. Zo houdt u geld over, wat u vast wel goed kunt gebruiken tijdens de feestdagen!

Dé beste deals tijdens Black Friday

Wilt u zeker zijn dat u de Apple iMac deals niet mist? Abonneer u dan op de Deal Alerts en u ontvang rondom de Black Friday periode regelmatig updates over de beste en laatste deals.