Black Friday Internet
icoon internet

Internet Black Friday 2024

Tijdens Black Friday 2024 profiteert u van korting op internet abonnementen, webhosting en heel veel meer! De promoties lopen op tot ongeveer -60%! De allerbeste Black Friday internet deals vindt u hier op de pagina.

Lees verder

Geen deals missen? Profiteer dan gratis van de nieuwsbrief!

Door u in te schrijven bevestigt u dat u de nieuwsbrief van BlackFridayExpert.be wilt ontvangen en gaat u akkoord met de voorwaarden.

Black Friday Internet

Op de vierde vrijdag van november is het weer de leukste dag van het jaar. Op deze dag na Thanksgiving zijn er namelijk weer honderden consumenten in de stad die klaar zijn om hun slag te slaan. En niemand geeft ze ongelijk. Want dure producten waaronder elektro en reizen zijn nog nooit zo goedkoop geweest. Daarom is het op 29 november de uitgelezen kans om uw slag te slaan en de producten die u altijd al wil hebben in huis te halen. Behalve de standaard sale zul je tijdens Black Friday ook veel nieuwe sale tegenkomen. De categorie Internet is bijvoorbeeld zo’n categorie die u niet verwacht tijdens Black Friday, maar u zeker wel tegenkomt.

Kunnen we nog overleven zonder internetbundel? Het is een vraag die wellicht steeds meer in ons hoofd gaat zitten. Als mensen gaan we steeds verder en kunnen we amper nog overleven zonder onze smartphone. Zonder onze smartphone hebben we geen wekker, kunnen we onze favoriete series niet meer kijken, geen agenda, geen contactenlijst, geen sociale media, geen notities en zo kan ik nog wel even verder gaan. Kortom, het is daarom nodig om internet aan te schaffen. Dit kan bijvoorbeeld bij Orange en Proximus tijdens Black Friday 2024. Het leuke aan een Orange abonnement is dat u meteen een langdurige relatie aangaat met het merk. U ontvangt de ‘Thank You’ regeling waarmee u gedurende een langere periode leuke voordelen ontvangt en bijvoorbeeld voor een lagere prijs naar events, muziekevenementen en theatervoorstellingen kunt gaan.

Internet Black Friday: verbonden op 29 november!

Het is natuurlijk super belangrijk dat je verbonden kunt zijn op 29 november. Anders kan je niet op het laatste moment nog de beste deals checken, je vrienden en familie meeten in de stad en op tijd zijn of een product is uitverkocht. Verder moet je natuurlijk de winkel eerst vinden waar jij bij had gekeken. Verbonden zijn kun je volgens provider sites doen op verschillende manieren. Ten eerste kun je een alles-in-1 pakket aanschaffen. In dit pakket combineer je telefonie, met televisie en internet. Ten tweede kun je ook alleen kiezen voor een internet & tv abonnement. Tot slot kun je voor alleen een internetverbinding kiezen. Check goed bij jezelf wat je nodig hebt en laat je ruim vóór Black Friday informeren over de beste keuze. Zo kun je tijdens dit kortings fenomeen lekker thuis zijn en genieten van jouw verbinding. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en jij weet precies wanneer welke internet deal wordt verwacht.