H&M Black Friday 2024

Black Friday H&M
De Black Friday 2024 deals van H&M zijn nog niet bekend. Vanaf 22 november starten de eerste deals. Bekijk deze pagina dan opnieuw! Of klik op de "Bekijk alle deals" button om naar alle huidige aanbiedingen te gaan.

De voordelen van shoppen bij H&M

Gratis retourneren in de winkel | Levering voor €3,99

De eerste Black Friday deals niet missen?!

Door u in te schrijven bevestigt u dat u de nieuwsbrief van BlackFridayExpert.be wilt ontvangen en gaat u akkoord met de voorwaarden.

De meest populaire categorieën:
Slide 1 of 10
Apple
PlayStation
Nintendo Switch
Sonos
Televisies
Gaming
Laptops
iPhones
Samsung Galaxy
Alle categorieën

2Black Friday H&M

H&M is één van de fashion winkels die u in elke Belgische stad wel terug kunt vinden. Het is één van de grootste modeketens wereldwijd en had in 2016 meer dan 4351 filialen. Dit moet dus wel iets zeggen over de populariteit. H&M gaat mee met de laatste trends en blijft vernieuwen. Hierdoor blijft het interessant om de winkel eens binnen te stappen. Er zal namelijk elke keer weer nieuwe fashion inspiratie op u liggen wachten! Bent u klaar voor een make-over van uw kledingkast? Lees snel verder over de H&M Black Friday deals!

Wanneer is Black Friday 2024 H&M?

We verwachten dat de H&M Black Friday acties vanaf vrijdag 29 november t.e.m. zondag 1 december gaan gelden. Dit betekent dat het gehele Black Friday weekend in het teken van kortingen staat bij H&M. 

Hoelang duurt Black Friday 2024 H&M?

De verwachting is dat de H&M Black Friday acties drie dagen gaan gelden. Als shopping member kunt u waarschijnlijk eerder toegang krijgen tot de promoties. Voor Black Friday 2024 verwachten we dat u als lid één dag eerder toegang kunt krijgen tot de deals.

Hoeveel korting tijdens Black Friday 2024 H&M?

De kans is groot dat er tijdens Black Friday 2024 wederom genoten kan worden van -20% korting op de gehele collectie. Tijdens voorgaande edities organiseerde de winkel namelijk ook deze winkelactie. 

Over H&M

H&M is opgericht net na de Tweede Wereldoorlog in Zweden. Hennes betekent van oorsprong 'van haar'. Het bedrijf werd in 1968 vervolgens uitgebreid met de heren- en outdoorcollectie van Mauritz Widforss. Vandaar de toevoeging 'Mauritz'. In 2006 is H&M flink uitgebreid. Met filialen in Spanje, Frankrijk, Canada, Duitsland en de VS werd het een internationaal concern. Inmiddels kunt u waar u dan ook bent, wel een H&M vinden. Daardoor staat H&M garant voor shopplezier overal ter wereld. Misschien bent u wel op zoek naar een kleurrijke polo, een mooi overhemd of een nette lange jurk voor een feestje. Wij van Black Friday Expert weten zeker dat u slaagt bij H&M.

Check de laatste H&M deals met behulp van de nieuwsbrief

De nieuwsbrief van Black Friday Expert is een handige tool die u kunt gebruiken wanneer u even het overzicht kwijt bent tussen de honderden Black Friday deals. Door middel van de nieuwsbrief wordt u op de hoogte gehouden van alle deals tijdens de periode van Black Friday 2024.

Relevante productcategorieën

Fashion | Damesmode | Herenmode | Wonen

Interessante pagina's