Veritas Black Friday 2024

Black Friday Veritas
De Black Friday 2024 deals van Veritas zijn nog niet bekend. Vanaf 22 november starten de eerste deals. Bekijk deze pagina dan opnieuw! Of klik op de "Bekijk alle deals" button om naar alle huidige aanbiedingen te gaan.

De voordelen van shoppen bij Veritas

Gratis levering & retour in winkel | Veilig betalen | Snelle levering

De eerste Black Friday deals niet missen?!

Door u in te schrijven bevestigt u dat u de nieuwsbrief van BlackFridayExpert.be wilt ontvangen en gaat u akkoord met de voorwaarden.

De meest populaire categorieën:
Slide 1 of 10
Apple
PlayStation
Nintendo Switch
Sonos
Televisies
Gaming
Laptops
iPhones
Samsung Galaxy
Alle categorieën

Black Friday Veritas

Misschien vindt u het wel helemaal geweldig om uw eigen outfit in elkaar te knutselen? Wellicht geniet u er wel van om 's avonds met naaigerei en stoffen in de weer te zijn om een kledingstuk te maken waarvan u zeker weet dat u het zult dragen. U heeft het immers zelf gemaakt! Voor de creatieveling onder ons die het liefst alles zelf in elkaar zetten, is Black Friday 2024 de uitgelezen kans om die tientallen borduur- en brei accessoires in te slaan.

Over Veritas

Veritas bestaat al sinds 1883 in België en staat garant voor creatieve ideeën. Veritas is er voor de creatieveling die geniet van het maken van DIY's en dit het liefst de hele dag door uitvoert. Behalve hobby producten kunt u bij deze shop ook fashion vinden die al gemaakt is. Daarnaast biedt Veritas een 'in de knoop' - 'uit de knoop' service. Oftewel: er staat altijd een brei-expert en een naai-expert voor u klaar, waar u al uw vragen aan kunt stellen. Klaar om in te slaan tijdens Black Friday? Of weet u misschien nog niet wat Black Friday is? Dan leggen wij dat hieronder even voor u uit..

Check de strafste deals tijdens Black Friday

Black Friday is dé kortingsdag van het jaar waarop winkeliers uitpakken met korting. Dit principe komt oorspronkelijk uit Amerika. Daar wordt Thanksgiving altijd gevierd op de vierde donderdag van de maand november. De dag erna zijn veel Amerikanen vrij waardoor het als een goede dag werd gezien om deals aan te bieden. Veel consumenten besloten namelijk om de winkelstraten in te gaan of online te gaan shoppen. Tijdens Black Friday is er voor beide wat wils. Voor de online shopper is er Cyber Monday en op Black Friday gelden de fysieke aanbiedingen. Op de hoogte blijven kunt u doen via de nieuwsbrief of het dealoverzicht. U ontvangt dan als eerste de strafste kortingen in uw mailbox.

Relevante productcategorieën

Schoenen

Interessante pagina's