Wat is Black Friday?

De term Black Friday ziet u veelvuldig terug komen op deze website, maar misschien heeft u nog geen idee wat deze term daadwerkelijk betekent. Op deze pagina hopen wij u duidelijk te maken wat Black Friday betekent en wat u aan deze term heeft. Als allereerste 'wat is Black Friday'? Black Friday is een internationale kortingsdag die elk jaar plaatsvindt op de vierde vrijdag in november. Zo vindt de kortingsdag in 2020 bijvoorbeeld plaats op 27 november 2020, maar de precieze datum verschilt elk jaar. Om de data voor de komende jaren te bekijken, kunt u de pagina wanneer Black Friday is bekijken. Op deze pagina ziet u precies wanneer de komende Black Friday edities plaats gaan vinden.

Lees verder

Black Friday is groter dan ooit

Black Friday is groter dan ooit! Waar het een aantal jaar geleden nog alleen de grote winkels waren die meededen aan dit koopjesfestijn, probeert nu elk lokaal winkelketen onderdeel te zijn van de Black Friday gekte. De koopjesdag, die standaard valt op de vierde vrijdag in november, vindt zijn oorsprong in de Verenigde Staten. Daar zorgt de dag na het Amerikaanse feest Thanksgiving standaard voor beroering. In de VS zijn veel Amerikanen vrij op de dag na Thanksgiving, dus dé perfecte dag om de stad in te gaan. In België is dit natuurlijk niet zo, maar met de komst van alle online webwinkels, is dit natuurlijk geen probleem. Even tussendoor kortingen checken, bestellen en de volgende dag in huis! Klinkt goed toch?!

De beste Black Friday deals

Naar verwachting zal er op 29 november 2019 een ongekend aantal webwinkels meedoen, want iedereen wil de eerste zijn. Wij verwachten dat u tijdens Black Friday honderden elektronica, fashion- en sport producten kunt verwachten. Of misschien bent u wel op zoek naar een nieuwe laptop of smartphone? Tijdens Black Friday zijn zelfs producten die normaal erg prijzig zijn, in de sale. Het is dus erg belangrijk dat u op tijd alle aanbiedingen in de gaten houdt om zeker te weten dat u uw favoriete deal niet gaat missen. Bekijk Black Friday Expert regelmatig en sta klaar op 29 november!

Profiteren van álle deals tijdens Black Friday 2019

Om zeker te weten dat u geen deal mist, hebben wij al ruim van tevoren het volledig winkeloverzicht voor u geselecteerd. Door dit winkeloverzicht regelmatig in de gaten te houden, weet u straks als eerste welke Black Friday deals er zijn. Verder kunt u zich abonneren op onze nieuwsbrief. U ontvangt dan tijdens en vóór Black Friday updates met de zotste deals!