Timberland Black Friday 2024

Timberland Black Friday
De Black Friday 2024 deals van Timberland zijn nog niet bekend. Vanaf 22 november starten de eerste deals. Bekijk deze pagina dan opnieuw! Of klik op de "Bekijk alle deals" button om naar alle huidige aanbiedingen te gaan.

De voordelen van shoppen bij Timberland

Gratis levering | Gratis retournering

De eerste Black Friday deals niet missen?!

Door u in te schrijven bevestigt u dat u de nieuwsbrief van BlackFridayExpert.be wilt ontvangen en gaat u akkoord met de voorwaarden.

De meest populaire categorieën:
Slide 1 of 10
Apple
PlayStation
Nintendo Switch
Sonos
Televisies
Gaming
Laptops
iPhones
Samsung Galaxy
Alle categorieën

Black Friday Timberland

De Timberland schoenen heeft u misschien wel vaker voorbij zien komen. Het zijn die dikke winter schoenen met veters die eigenlijk goed staan onder iedere jeans. Wanneer u er hip & fashionable bij wilt lopen, is de Timberland collectie bij uitstek een goede keuze ter uitbreiding van uw fashion collectie. Elk jaar zijn ze weer 'in' wanneer de wintermaanden starten. Wat daar bij komt kijken, is Black Friday 2024. Dit jaar vindt de kortingsdag namelijk plaats op 29 november 2024. Midden in de winter en een paar weken voor de kerstdagen. Is het geen perfect kerstcadeautje?

Over Timberland

Wat u misschien niet weet over de Timberland schoenen is dat ze ook erg duurzaam zijn. Er wordt gerecycled plastic gebruikt bij het maken van de schoenen en afgelopen jaar heeft 345 miljoen!! plastic door middel van de schoenen een nieuw leven gekregen. Daarnaast heeft Timberland 10.2 miljoen bomen geplant sinds 2001 met de opbrengsten van de schoenen. Het derde punt waar het brand aan bijdraagt, is gemeenschap. De wereldwijde Timberland gemeenschap heeft op dit moment meer dan 1.000.000 uur vrijwilligerswerk in de producten gestopt. Door al deze punten is Timberland een sustainable brand en draagt bij aan de huidige sustainable samenleving. Wilt u hieraan bijdragen? Timberlands hebben normaalgesproken een aardig kostenplaatje maar tijdens Black Friday kosten de schoenen gelukkig niet zo veel. Abonneer u op de nieuwsbrief wanneer u op de hoogte wilt blijven van de strafste Black Friday deals.

Interessante pagina's