JBC Black Friday 2024

Black Friday JBC
De Black Friday 2024 deals van JBC zijn nog niet bekend. Vanaf 22 november starten de eerste deals. Bekijk deze pagina dan opnieuw! Of klik op de "Bekijk alle deals" button om naar alle huidige aanbiedingen te gaan.

De voordelen van shoppen bij JBC

Gratis thuis geleverd bij bestellingen vanaf €50 | Gratis levering in JBC-winkel | Gratis retourneren | Gratis klantenservice van maandag t.e.m. zondag van 9.00 - 21.00 uur

De eerste Black Friday deals niet missen?!

Door u in te schrijven bevestigt u dat u de nieuwsbrief van BlackFridayExpert.be wilt ontvangen en gaat u akkoord met de voorwaarden.

De meest populaire categorieën:
Slide 1 of 10
Apple
PlayStation
Nintendo Switch
Sonos
Televisies
Gaming
Laptops
iPhones
Samsung Galaxy
Alle categorieën

JBC Black Friday deals

JBC is één van de Belgische modeketens die zich richt op kinder-, dames- en herenkleding. Tijdens Black Friday kunt u profiteren van exclusieve deals van JBC zoals T-shirts uit de Studio 100 collectie, pyjama's en tientallen broeken. Wacht tot Black Friday en u kunt voor het hele gezin de kledingkast vernieuwen!

Black Friday is wellicht een concept dat u bekend in de oren klinkt. Dit fenomeen komt uit Amerika. Het was namelijk altijd druk op de weg en in de stad op de dag na Thanksgiving omdat veel Amerikanen vrij zijn of nemen. Hierdoor zien ondernemers hun kans schoon om van deze vierde vrijdag in november een kortingsdag te maken. Inmiddels is Black Friday uitgegroeid tot wereldwijd kortingsfenomeen waarvan we als consumenten volop van kunnen profiteren.

Black Friday korting bij vooraanstaand kledingketen JBC

JBC is gestart in 1975 onder leiding van oud-wielrenner Jean-Baptiste Claes. Tien jaar later betrok hij zijn kinderen bij de zaak en zo groeide JBC uit tot groot modeketen. Met meer dan 140 winkels in België en Luxemburg is het één van de grootste op het gebied van fashion in België. Eén groot pluspunt voor baby & kind bij JBC is dat deze kledingzaak exclusiviteit heeft op de Studio 100 kledingcollectie. Kinderkledij van Samsom &Gert, K3, Plop en Bumba kunnen hier uitgebreid gevonden worden. Behalve deze kinderkledij, heeft JBC ook een eigen collectie die het goed doet op de markt. Dit modeketen is dus van alle markten thuis!

Op de hoogte blijven met de Deal Alerts

Wilt u ook die exclusieve kinderlijn van Studio 100 voor uw kind aanschaffen? Of een T-shirt, broek of schoenen uit de eigen collectie van JBC aan uw outfit toevoegen? Wanneer u zeker wilt zijn dat u geen Black Friday aanbieding mist, kunt u uzelf abonneren op de Deal Alerts van Black Friday Expert. U selecteert zelf uw interessegebied en ontvangt in de periode van Black Friday de strafste aanbiedingen.

Relevante productcategorieën

Kindermode | Damesmode | Herenmode

Interessante pagina's