Winkel header

Bershka Black Friday 2020

De Black Friday 2020 aanbiedingen van Bershka zijn nog niet bekend, zodra de deals bekend zijn vind je deze hier.

De voordelen van shoppen bij Bershka

Gratis afhalen in winkel
Gratis retourneren
30 dagen retourrecht
Maatschappelijk verantwoord
Niet helemaal wat u zoekt? Geeft niks want we hebben meer!
Naar winkels

Black Friday Bershka

De winkelketen Bershka verkoopt eigentijdse, trendy kleding, schoenen en andere accessoires. De prijzen bij deze winkel liggen niet hoog, toch is een straffe korting niet mis. Daarom is Black Friday een mooie gelegenheid om uw slag te slaan. Wilt u ook onderdeel uitmaken van de trendy lifestyle van Bershka? Koop dan de mooiste items tijdens de Black Friday Bershka actie!

Voorspellingen voor Black Friday 2020 Bershka

Afgelopen jaar ontving u tot -50% korting op álle fashion van Bershka. Ja, u leest het goed, op echt alles! We verwachten en hopen dat Bershka tijdens Black Friday 2020 ook weer zo vrijgevig is, want zo’n straffe korting is natuurlijk fantastisch!

Wanneer is Black Friday Bershka 2020?

Naar verwachting start de Bershka promo op donderdag 26 november om 22:00. De actie loopt door tot vrijdag 27 november. Dit betekent dat u er snel bij moet zijn. Het is daarom slim om van tevoren kleding uit te zoeken die u leuk vindt, zodat u die dan meteen kunt bestellen of ophalen wanneer de actie van start gaat.

Black Friday Bershka deals van eerdere edities

Ieder jaar geldt er bij Bershka dezelfde actie, namelijk -50% korting op de gehele collectie. De aanbieding start op de donderdagavond 22:00 en loopt af om 23:59 op de vrijdag, Black Friday zelf.

Sale Bershka

Ook Bershka doet graag mee met de sale periodes. Zo heeft de winkel een summer sale dat begin juli van start gaat. In augustus start er een mid-season sale, waarbij u bijvoorbeeld tot -30% korting ontvangt. Dan start er begin januari ook nog een wintersale. En tenslotte begint er eind december de solden! Dit betekent dat het slim is om Bershka regelmatig te checken in ons winkeloverzicht.

Huidige deals en acties

Om te checken welke promo of sale er nu van Bershka actie is, kunt u de deals bekijken in ons winkel- en dealoverzicht.

Relevante productcategorieën

Fashion

Interessante pagina’s