Bershka Black Friday 2023

Bershka Black Friday
De Black Friday 2023 deals van Bershka zijn nog onbekend. Rond vrijdag 17 november starten de eerste deals. Check deze pagina dan opnieuw!

De voordelen van shoppen bij Bershka

Gratis afhalen in winkel | Gratis retourneren | 30 dagen retourrecht | Maatschappelijk verantwoord
Niet helemaal wat u zoekt? Geeft niks want we hebben meer!
Naar winkels

Black Friday Bershka

De winkelketen Bershka verkoopt eigentijdse, trendy kleding, schoenen en andere accessoires. De prijzen bij deze winkel liggen niet hoog, toch is een straffe korting niet mis. Daarom is Black Friday een mooie gelegenheid om uw slag te slaan. Wilt u ook onderdeel uitmaken van de trendy lifestyle van Bershka? Koop dan de mooiste items tijdens de Black Friday Bershka actie!

Voorspellingen voor Black Friday 2023 Bershka

Afgelopen jaren ontving u tot -50% korting op álle fashion van Bershka. Ja, u leest het goed, op echt alles! We verwachten en hopen dat Bershka tijdens Black Friday 2023 ook weer zo vrijgevig is, want zo’n straffe korting is natuurlijk fantastisch!

Wanneer is Black Friday Bershka 2023?

Naar verwachting start de Bershka promo op donderdag 23 november om 22:00. De actie loopt door tot vrijdag 24 november. Dit betekent dat u er snel bij moet zijn. Het is daarom slim om van tevoren kleding uit te zoeken die u leuk vindt, zodat u die dan meteen kunt bestellen of ophalen wanneer de actie van start gaat.

Black Friday Bershka deals van eerdere edities

Ieder jaar geldt er bij Bershka dezelfde actie, namelijk -50% korting op de gehele collectie. De aanbieding start op de donderdagavond 22:00 en loopt af om 23:59 op de vrijdag, Black Friday zelf.

Sale Bershka

Ook Bershka doet graag mee met de sale periodes. Zo heeft de winkel een summer sale dat begin juli van start gaat. In augustus start er een mid-season sale, waarbij u bijvoorbeeld tot -30% korting ontvangt. Dan start er begin januari ook nog een wintersale. En tenslotte begint er eind december de solden! Dit betekent dat het slim is om Bershka regelmatig te checken in ons winkeloverzicht.

Huidige deals en acties

Om te checken welke promo of sale er nu van Bershka actie is, kunt u de deals bekijken in ons winkel- en dealoverzicht.

Relevante productcategorieën

Fashion

Interessante pagina’s