ASOS Black Friday 2024

Black Friday asos
De Black Friday 2024 deals van ASOS zijn nog niet bekend. Vanaf 22 november starten de eerste deals. Bekijk deze pagina dan opnieuw! Of klik op de "Bekijk alle deals" button om naar alle huidige aanbiedingen te gaan.

De voordelen van shoppen bij ASOS

De volgende dag gratis verzonden met een Premier Delivery abonnement | Gratis retour

De eerste Black Friday deals niet missen?!

Door u in te schrijven bevestigt u dat u de nieuwsbrief van BlackFridayExpert.be wilt ontvangen en gaat u akkoord met de voorwaarden.

De meest populaire categorieën:
Slide 1 of 10
Apple
PlayStation
Nintendo Switch
Sonos
Televisies
Gaming
Laptops
iPhones
Samsung Galaxy
Alle categorieën

Black Friday ASOS

Wist u dat ASOS officieel 'AsSeenOnScreen' betekent? Was dit ook een feit voor u? Kent u ASOS van televisie of van internet? Voor wie ASOS nog niet heeft ontdekt; het is een Britse online fashion en cosmetica retailer. Met hun producten probeert ASOS vooral jonge mensen te bereiken. Daarnaast verkoopt de website ongeveer 850 merken waaronder bijvoorbeeld NIKE, maar richten ze zich grotendeels op hun eigen collectie. Bent u wel in-to deze hippe fashion? Dan is het slim om nog even te wachten tot Black Friday 2024! Wij voorspellen dat ASOS zeker weer zal gaan strooien met kortingen.

Over ASOS

ASOS is opgericht in 2000 in Londen met als doel jongvolwassenen aan te spreken. Dit lukt goed, want inmiddels levert het fashionmerk kleding aan meer dan 196 landen wereldwijd. ASOS heeft verder hoofdkantoren in Camden Tower en de Greater London House. Vanaf 2013 ligt het hoofdkantoor in Barnsley, South Yorkshire. Hier werken 3.000 werknemers. Dat ASOS dus een groeiend fashionconcern is, blijkt wel uit de cijfers. Verder wordt de kleding van ASOS verkocht op grote platformen als Zalando. Het is daarom niet zo gek dat ze besloten om mee te doen aan de jaarlijkse kortingsdag Black Friday. Deze dag staat geheel in het teken van korting! En daar houden wij wel van, toch?!

Check de strafste deals via de nieuwsbrief

Wanneer u bang bent dat uw favoriete deal snel weg is wanneer 29 november 2024 aanbreekt, is het slim om goede voorbereidingen te treffen. U kunt bijvoorbeeld de Black Friday deals pagina opslaan in uw favorieten waardoor u elke dag even kunt kijken of er al deals actief zijn. Veel deals gaan namelijk eerder dan de beruchte datum van start. Verder kunt u zich ook nog abonneren op onze nieuwsbrief. Dan ontvangt u alle deals in uw mailbox. Vorig jaar was er bij ASOS ot -50% korting op 1000+ items. 

Relevante productcategorieën

Fashion | Damesmode | Herenmode

Interessante pagina's