Brico Black Friday 2024

Black Friday Brico
De Black Friday 2024 deals van Brico zijn nog niet bekend. Vanaf 22 november starten de eerste deals. Bekijk deze pagina dan opnieuw! Of klik op de "Bekijk alle deals" button om naar alle huidige aanbiedingen te gaan.

De voordelen van shoppen bij Brico

Levering aan huis | Retour in de winkel | Cashbacks

De eerste Black Friday deals niet missen?!

Door u in te schrijven bevestigt u dat u de nieuwsbrief van BlackFridayExpert.be wilt ontvangen en gaat u akkoord met de voorwaarden.

De meest populaire categorieën:
Slide 1 of 10
Apple
PlayStation
Nintendo Switch
Sonos
Televisies
Gaming
Laptops
iPhones
Samsung Galaxy
Alle categorieën

Black Friday Brico

Ga los in de tuin en maak er een zomers paradijs van. Bij de Belgische bouwmarkt Brico vindt u tientallen huis- tuin en keukenspullen. Tijdens het grootste kortingsevenement van het jaar, Black Friday 2024, staat Brico voor u klaar.

Voorspellingen voor Black Friday 2024 Brico

U krijgt dit jaar tijdens Black Friday naar verwachting minstens -25% korting op een artikel naar keuze, dit was namelijk de Black Friday promo afgelopen jaar. Daarnaast kunt u rekening houden met dagdeals op bijvoorbeeld stofzuigers en keukenapparatuur.

Wanneer is Brico Black Friday 2024?

Naar verwachting zijn de Black Friday kortingen geldig op Black Friday zelf. Het is dus slim om dit jaar op 29 november vliegensvlug naar Brico te gaan, zodat u de promo's niet mist. Maar kijk ook eerder of er interessante Black Friday korting is.

Brico Black Friday deals van eerdere edities

Tijdens de vorige editie was dit de Brico promo:

  • Dus -25% korting op één artikel naar keuze;
  • En nog meer interessante dagdeals!!

Andere interessante Brico kortingen

Brico cashbacks

Eén van de veel voorkomende acties bij Brico is de cashback. Eigenlijk is dit hetzelfde als een korting. Bij een cashback krijgt u alleen achteraf een bedrag teruggestort. Bij Brico kreeg u bijvoorbeeld een cashback bij de robotstofzuiger. Online scant u het aankoopbewijs en u krijgt € 100,- euro teruggestort.

BricoPlanit

BricoPlanit wil een inspirator zijn voor alle projecten aan uw huis. Naast onderhoud en reparaties van meubels, tuinartikelen en elektro kunt u daarom bij BricoPlanit terecht voor prachtige showrooms. Zo komt u tot tientallen nieuwe ideeën voor uw huis of tuin!

Hoeveel Brico winkels zijn er in België?

Brico heeft op dit moment 159 winkels in de Benelux. Er zijn 95 franchisewinkels, deze heten of ‘Brico’ of ‘Brico City’. Er liggen meer dan 40.000 duizend artikelen in de schappen van deze winkels. Allemaal huis- tuin- en keuken producten.

Black Friday Brico producten

Kunnen uw muren een kleurtje gebruiken? De Brico verf is erg aan te raden. Denk maar aan muurverf, lakverf of krijtbordverf. Behalve verf staat Brico ook bekend om de toffe tuinartikelen. Heeft uw tuintje al een gezellige sfeer? Met de barbecues van Brico kunt u pas echt genieten van uw vrije tijd, van elkaar en van lekker eten. Deze toppers van Brico zijn grote kansmakers voor de Black Friday deals van 2024.

Huidige deals en acties

Bent u helemaal klaar voor een een dag koopjes scoren? Ready voor de nieuwe make - over? Op ons dealoverzicht ziet u precies wat de Brico korting van dit moment is. En.. u ziet als eerste de strafste Brico Black Friday promo’s. Zodra deze bekend zijn, plaatsen wij ze gelijk. Kortom, check de deals en winkels en blijf op de hoogte!

Relevante productcategorieën

Wonen | Groot-Elektro