Black Friday Ralph Lauren
Ralph Lauren
20% of 30% korting op uw bestelling!
Black Friday Ralph Lauren
20% of 30% korting op uw bestelling!
Winkel header

Ralph Lauren Black Friday 2019

Profiteer van 30% korting op bestellingen vanaf €400,- bij Ralph Lauren! Heeft u een kleinere bestelling, dan profiteert u van 20% korting op uw bestelling. De actie loopt van vrijdag 29 november t/m maandag 2 december!

De voordelen van shoppen bij Ralph Lauren

Gratis verzending vanaf €80
Gratis retournering
Niet helemaal wat u zoekt? Geeft niks want we hebben meer!
Naar winkels

Black Friday Ralph Lauren: gerenommeerd modemerk met korting!

Als u denkt aan luxe fashion merken waar u modellen mee ziet lopen over de catwalk, maar die u zelf niet durft aan te trekken; is Ralph Lauren daar wellicht een voorbeeld van. Waar Lauren begon met het verkopen van handgemaakte dassen aan zijn klasgenoten, groeide zijn 'handeltje' uit tot wereldwijd imperium. Ralph Lauren is één van de grootste modeontwerpers ter wereld. Wie Ralph Lauren draagt wordt zeker gezien. Wilt u nu ook gezien worden met prachtige fashion van dit merk? Tijdens Black Friday is het voor even betaalbaar! Sla uw slag!

Over Ralph Lauren

Black Friday is één van de grootste kortingsdagen ter wereld. Waar het begon in Amerika op de vierde vrijdag van november, is het concept inmiddels overgewaaid naar Europa. De datum van de vierde vrijdag van november hebben ook wij aangenomen. Zo is het één grote, wereldwijde kortingsdag die zowel on- als offline plaatsvindt. Op vrijdag gooien winkeliers al hun producten in de aanbieding en op maandag vindt u vervolgens allemaal online deals tijdens Cyber Monday. Zo kunt u het hele weekend genieten van kortingen overal. Houd onze nieuwsbrief in de gaten om op de hoogte te blijven van de strafste deals."