Black Friday Happy Socks
Happy Socks
Outlet: tot -40% korting
Black Friday Happy Socks
Outlet: tot -40% korting
Winkel header

Happy Socks Black Friday 2020

Vrijdag 27 november 2020 is het weer Black Friday. Naar verwachting

zijn de deals aan het begin van de Black Friday week bekend.


Huidige actie:

De leukste paar sokken en ondergoed met korting in huis halen? Neem dan snel een kijkje op Happy Socks en ontvang tot -40% korting!

De voordelen van shoppen bij Happy Socks

Gratis verzending vanaf €30
Een collectie met meer dan alleen sokken
Niet helemaal wat u zoekt? Geeft niks want we hebben meer!
Naar winkels

Black Friday Happy Socks

Bent u al helemaal klaar voor Black Friday? Op vrijdag 27 november 2020 is het weer zo ver! In heel België kunt u dan profiteren van kortingen op allerlei soorten producten. Van elektro, speelgoed, huishoud naar fashion producten zoals Happy Socks. Tijdens Black Friday 2020 worden veel producten weer aangeboden voor een lagere prijs. Dus sla uw slag en shop uw favoriete product met een straffe korting.

Black Friday week bij Happy Socks

Vorig jaar deed Happy Socks ook mee met Black Friday en kreeg u maar liefst 30% korting op een gedeelte van de collectie. Ten tweede werden de sokken gratis verzonden. Black Friday Expert verwacht daarom dat het kortingspercentage dit jaar minstens net zo veel gaat zijn. Heeft u ook al zin in vrolijke voeten? Denk aan sokken met smiley's, hartjes, dieren, stippen en nog veel meer kleurrijke icoontjes die uw voeten een stuk zullen mooier maken. Happy Socks wil niets liever dan de mens blij zien en wanneer wordt u nu blijer dan met vrolijke sokken aan uw voeten? Houd de Black Friday deals pagina goed in de gaten om te zien wanneer de Happy Socks deals ingaan, zodat u er op tijd bij bent.

Over Happy Socks

Happy Socks kent u vast wel van die vrolijk gekleurde sokken die u vaak voorbij ziet komen. Deze sokken zijn hip, ze zitten lekker en u kunt ze leuk combineren met uw outfit! Dat de sokken hip zijn, is het buitenland inmiddels ook al achter. Happy Socks heeft zelf 22 winkels en de sokken worden verkocht in meer dan 90 landen. Verder werkt Happy Socks samen met steeds meer artiesten om unieke exemplaren te maken. Zo hebben ze bijvoorbeeld een samenwerking met The Beatles van wie er speciale sokken zijn gemaakt.

Black Friday deals op uw verlanglijstje

Tref nu alvast de benodigde maatregelen voor Black Friday 2020. Zo krijgt u vanzelf updates wanneer deze koopjesdag dichtbij komt. U kunt uzelf bijvoorbeeld abonneren op de nieuwsbrief van Black Friday Expert. Met deze nieuwsbrief krijgt u in de periode van Black Friday regelmatig updates met de beste informatie speciaal afgestemd op uw wensen en behoeften. Vorig jaar was er met Black Friday al 30% korting op heel veel sokken. Dit jaar verwachten we weer zo'n te gekke deal.

Interessante pagina's