NMBS Black Friday 2024

Black Friday NMBS
De Black Friday 2024 deals van NMBS zijn nog niet bekend. Vanaf 22 november starten de eerste deals. Bekijk deze pagina dan opnieuw! Of klik op de "Bekijk alle deals" button om naar alle huidige aanbiedingen te gaan.

De voordelen van shoppen bij NMBS

Een spoorwegmaatschappij met bijna 100 jaar ervaring | 7 dagen per week telefonische klantenservice

De eerste Black Friday deals niet missen?!

Door u in te schrijven bevestigt u dat u de nieuwsbrief van BlackFridayExpert.be wilt ontvangen en gaat u akkoord met de voorwaarden.

De meest populaire categorieën:
Slide 1 of 10
Apple
PlayStation
Nintendo Switch
Sonos
Televisies
Gaming
Laptops
iPhones
Samsung Galaxy
Alle categorieën

Black Friday NMBS

U hebt vast weleens met de trein gereisd? Wat vindt u daarvan? Wij van Black Friday Expert vinden een treinritje van NMBS meer dan genieten! Dit komt omdat u tijdens zo'n treinrit langs prachtige plekken komt in België die u anders nooit gezien zou hebben. Treinen rijden door de woeste natuur maar ook dwars door grote plekken. Behalve dat u natuurlijk langs mooie plekken komt, stopt een trein ook overal. Weekendje Antwerpen, Brussel of Gent? Met de trein bent u er zo! Het leuke is dat de NMBS meedoet aan Black Friday 2024! Dit betekent dat u ook nog eens voor een klein prijsje overal naartoe kunt reizen. Klinkt goed toch?!

Er even lekker tussenuit? Met Black Friday kan het met de NMBS deals!

De Nationale Maatschappij der Belgische Spoorwegen exploiteert in opdracht van de overheid treindiensten in België. In 2017 vervoerde de NMBS 230 miljoen reizigers. De NMBS is in België de enige aanbieder van treinvervoer en hoeft dus geen rekening te houden met anderen. Ideaal dus. De grootste treinstations in België zijn Brussel-Noord, Brussel-Centraal en Brussel-Zuid, gevolgd door Gent-Sint-Pieters en Antwerpen-Centraal. In 1991 werd de NMBS een overheidsbedrijf wat betekent dat alles geregeld wordt via de overheid. Ondanks dat het een overheidsbedrijf is, doet de NMBS ook mee aan kortingsdagen zoals Black Friday! En daar heeft u als consument super veel profijt van!

Blijf op de hoogte van de strafste kortingen

Black Friday is een kortingsdag waar u vast weleens van hebt gehoord. Op deze dag snellen duizenden consumenten zich naar de winkels toe om als eerste de zotste koopjes te bemachtigen. Behalve in de winkels, is er ook online korting. Deze online korting staat speciaal in het teken op Cyber Monday. Vorig jaar had NMBS al straffe kortingen, maar omdat deze spoorwegorganisatie van tevoren niet rekening had gehouden met zoveel succes moesten ze de actie eerder afblazen. Het is daarom helemaal van belang dat u op tijd bent dit jaar! Eén manier waarop u dit kunt doen, is door u te abonneren op de nieuwsbrief van Black Friday Expert. U krijgt dan alle koopjes waar u in bent geïnteresseerd in uw mailbox.

Relevante productcategorieën

Vrije Tijd