Kruidvat Black Friday 2023

Black Friday Kruidvat
De Black Friday 2023 deals van Kruidvat zijn nog onbekend. Rond vrijdag 17 november starten de eerste deals. Check deze pagina dan opnieuw!

De voordelen van shoppen bij Kruidvat

Bestellingen gratis af te halen in de winkel | Uw bestelling gratis thuisbezorgd bij het bestellen van speciale actieproducten
Niet helemaal wat u zoekt? Geeft niks want we hebben meer!
Naar winkels

Black Friday Kruidvat

Kruidvat is een winkel waar we allemaal weleens komen. Wie kent het nu niet? Met wekelijks meer dan 3 miljoen klanten is Kruidvat één van de marktleiders op het gebied van gezondheid en cosmetica in Nederland en België. Iedereen heeft weleens spullen nodig van de Kruidvat en daarom is het perfect dat Kruidvat ook meedoet aan Black Friday 2023! Dé kortingsdag van het jaar!

Over Kruidvat

Kruidvat bestaat al zolang we kunnen bedenken. In 1975 werd het opgericht door familie de Rijcke. Daarna werd het al snel groter en groeide het uit tot een imperium. In België heeft Kruidvat 200 winkels en totaal zijn er zo'n 15.000 medewerkers die elke dag weer klaarstaan om deze formule tot een succes te vormen. Om u als consument nog meer voordeel te bieden, heeft Kruidvat ook haar eigen merk ontwikkelt. Onder dit eigen merk valt bijvoorbeeld een grote hoeveelheid cosmetica artikelen die voor een aantrekkelijke prijs worden aangeboden. Zo hoeven verzorgingsproducten niet duur te zijn!

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief

We noemden het al eerder: Black Friday! Op deze kortingsdag kunt u voor kleine prijzen grote producten kopen. Denk bijvoorbeeld aan nieuwe verzorgingsartikelen die u tijdens Black Friday groots in kunt slaan. Zo hoeft u nooit meer shampoo te kopen wanneer u het nodig heeft, want u heeft goedkoop al een voorraadje op de kop getikt. Black Friday Expert beveelt u aan om op de hoogte te blijven via de nieuwsbrief. Zo mist u geen enkele deal wanneer Black Friday losbarst en kunt u al uw favoriete producten al in huis halen."

Relevante productcategorieën

Baby & Kind | Parfum

Interessante pagina's

Speelgoed