IKEA Black Friday 2024

Black Friday IKEA
De Black Friday 2024 deals van IKEA zijn nog niet bekend. Vanaf 22 november starten de eerste deals. Bekijk deze pagina dan opnieuw! Of klik op de "Bekijk alle deals" button om naar alle huidige aanbiedingen te gaan.

De voordelen van shoppen bij IKEA

Leveringsprijs van €4,99 voor een aankoop tussen €0 en €99,99 | De mogelijkheid om de montage door IKEA monteurs te laten verrichten

De eerste Black Friday deals niet missen?!

Door u in te schrijven bevestigt u dat u de nieuwsbrief van BlackFridayExpert.be wilt ontvangen en gaat u akkoord met de voorwaarden.

De meest populaire categorieën:
Slide 1 of 10
Apple
PlayStation
Nintendo Switch
Sonos
Televisies
Gaming
Laptops
iPhones
Samsung Galaxy
Alle categorieën

Black Friday IKEA

Ziet u het al voor zich? Genieten van een warme kop chocolademelk in uw nieuwe zetel terwijl u kijkt naar uw favoriete film en de sneeuwvlokken langs het raam naar beneden ziet dwarrelen? Het klinkt als een prachtig sprookjesscenario, maar in de realiteit valt het vaak tegen. We zijn druk met de kerstinkopen, die sneeuw komt maar niet en we hebben geen tijd gehad om nieuw interieur aan te schaffen. Toch willen wij even uw aandacht vragen voor Black Friday 2024! Want deze dag biedt u enorm veel mogelijkheden. Honderden winkels doen namelijk mee aan deze kortingsdag waardoor producten die normaal niet te betalen zijn, voor even realistisch lijken. Enthousiast geworden? Lees snel verder!

Dosis woonaccessoires & fun bij IKEA

Bent u klaar voor een dagje uw interieur bij elkaar shoppen? IKEA is natuurlijk hét grootste woonconcern in Europa. Dit van oorsprong Zweedse concern bestaat al jaren en doet elk jaar weer innovaties waardoor het leuk blijft om te shoppen bij IKEA. Maar wat heeft dit woonconcern ons allemaal te bieden? IKEA heeft vrolijke zomeraccessoires als buitenvloerkleden, planten en verlichting maar beschikt ook over genoeg producten voor het creëren van uw ultieme winterstekkie. Denk aan kerstbomen, maar ook aan wonen producten zodat het ultieme kerstdiner bereidt kan worden. Verder heeft IKEA natuurlijk alles voor het creëren van kamers.

In blijde verwachting?

Verwacht u een kindje? IKEA houdt van kinderen en baby's! Bij IKEA vindt u namelijk genoeg artikelen voor het creëren van een geweldige kamer voor uw baby & kind. Kortom, IKEA heeft voor iedere bezoeker een gezonde dosis fashion &fun, waardoor u met veel plezier shopt en klaar bent voor het maken van nieuwe stappen in uw leven!

Mis geen enkele deal tijdens Black Friday

U moet vaak even nadenken over het aanschaffen van een nieuw meubelstuk. Dit snappen wij! Daarom is het goed om u nu alvast te oriënteren zodat u precies naar welk meubelstuk u op zoek bent, wanneer Black Friday van start gaat. Om het nog eenvoudiger voor u te maken, kunt u zich abonneren op de nieuwsbrief van Black Friday Expert. U ontvangt vervolgens in de periode van Black Friday de deals die u interessant vindt in uw mailbox. Op deze manier hoeft u dus de deals van uw favo-producten niet te missen!

Relevante productcategorieën

Meubels | Boxsprings

Interessante pagina's