Massimo Dutti Black Friday 2023

Black Friday Massimo Dutti
De Black Friday 2023 deals van Massimo Dutti zijn nog onbekend. Rond vrijdag 17 november starten de eerste deals. Check deze pagina dan opnieuw!

De voordelen van shoppen bij Massimo Dutti

Gratis retournering | 30 dagen retourrecht | Gratis afhalen in de winkel | Bestelling volgbaar
Niet helemaal wat u zoekt? Geeft niks want we hebben meer!
Naar winkels

Massimo Dutti Black Friday

Massimo Dutti begon als een herenmerk, maar momenteel hebben ze ook verschillende collecties voor vrouwen, namelijk Women's wear, Accessories en Fragrances. Voor mannen zijn dit de volgende collecties: Men's wear, Accessories, Personal Tailoring en Fragrances. Tijdens de Massimo Dutty Black Friday promoties ontvangt u hele leuke kortingen op deze toffe modelijnen. Dus houd Massimo Dutti in de gaten!

Voorspellingen voor Massimo Dutti Black Friday 2023

Naar verwachting gaan de deals voor Black Friday 2023 vergelijkbaar zijn met de acties van voorgaande edities. Zo ontving u vorige jaren -20% korting op alles uit de webshop en in de fysieke winkels. Daarnaast ontving u ook nog eens gratis verzending, wat ook zeker niet verkeerd is. Dit jaar gaan de kortingen misschien nog wel hoger zijn! Wie weet!

Wanneer zijn de Black Friday 2023 acties?

Naar verwachting is de looptijd van de Black Friday promoties drie dagen. Hierbij starten de deals op woendagavond 22 november, dit wordt door het merk ook wel de pre-sale genoemd. Dan kan er donderdag 23 november en vrijdag 24 november nog de gehele dag genoten worden van de mooie kortingen. Dat de looptijd drie dagen is, betekent ook dat u er snel bij moet zijn! Dus check it out!

Relevante productcategorieën

Fashion - Damesmode

Interessante pagina's

- Jassen

- Tassen

- Jeans

- Schoenen

- Jurken