Massimo Dutti Black Friday 2022

De Black Friday 2022 promoties van Massimo Dutti zijn helaas nog niet bekend. Vanaf 18 november 2022 starten de meeste aanbiedingen. Bekijk deze pagina dan opnieuw om alle Black Friday deals te bekijken.

De voordelen van shoppen bij Massimo Dutti

Gratis retournering
30 dagen retourrecht
Gratis afhalen in de winkel
Bestelling volgbaar
Niet helemaal wat u zoekt? Geeft niks want we hebben meer!
Naar winkels

Massimo Dutti Black Friday

Massimo Dutti begon als een herenmerk, maar momenteel hebben ze ook verschillende collecties voor vrouwen, namelijk Women's wear, Accessories en Fragrances. Voor mannen zijn dit de volgende collecties: Men's wear, Accessories, Personal Tailoring en Fragrances. Tijdens de Massimo Dutty Black Friday promoties ontvangt u hele leuke kortingen op deze toffe modelijnen. Dus houd Massimo Dutti in de gaten!

Voorspellingen voor Massimo Dutti Black Friday 2022

Naar verwachting gaan de deals voor Black Friday 2022 vergelijkbaar zijn met de acties van voorgaande edities. Zo ontving u vorige jaren -20% korting op alles uit de webshop en in de fysieke winkels. Daarnaast ontving u ook nog eens gratis verzending, wat ook zeker niet verkeerd is. Dit jaar gaan de kortingen misschien nog wel hoger zijn! Wie weet!

Wanneer zijn de Black Friday 2022 acties?

Naar verwachting is de looptijd van de Black Friday promoties drie dagen. Hierbij starten de deals op woendagavond 23 november, dit wordt door het merk ook wel de pre-sale genoemd. Dan kan er donderdag 24 november en vrijdag 25 november nog de gehele dag genoten worden van de mooie kortingen. Dat de looptijd drie dagen is, betekent ook dat u er snel bij moet zijn! Dus check it out!

Relevante productcategorieën

Fashion - Damesmode

Interessante pagina's

- Jassen

- Tassen

- Jeans

- Schoenen

- Jurken