Massimo Dutti Black Friday 2024

Black Friday Massimo Dutti
De Black Friday 2024 deals van Massimo Dutti zijn nog niet bekend. Vanaf 22 november starten de eerste deals. Bekijk deze pagina dan opnieuw! Of klik op de "Bekijk alle deals" button om naar alle huidige aanbiedingen te gaan.

De voordelen van shoppen bij Massimo Dutti

Gratis retournering | 30 dagen retourrecht | Gratis afhalen in de winkel | Bestelling volgbaar

De eerste Black Friday deals niet missen?!

Door u in te schrijven bevestigt u dat u de nieuwsbrief van BlackFridayExpert.be wilt ontvangen en gaat u akkoord met de voorwaarden.

De meest populaire categorieën:
Slide 1 of 10
Apple
PlayStation
Nintendo Switch
Sonos
Televisies
Gaming
Laptops
iPhones
Samsung Galaxy
Alle categorieën

Massimo Dutti Black Friday

Massimo Dutti begon als een herenmerk, maar momenteel hebben ze ook verschillende collecties voor vrouwen, namelijk Women's wear, Accessories en Fragrances. Voor mannen zijn dit de volgende collecties: Men's wear, Accessories, Personal Tailoring en Fragrances. Tijdens de Massimo Dutty Black Friday promoties ontvangt u hele leuke kortingen op deze toffe modelijnen. Dus houd Massimo Dutti in de gaten!

Voorspellingen voor Massimo Dutti Black Friday 2024

Naar verwachting gaan de deals voor Black Friday 2024 vergelijkbaar zijn met de acties van voorgaande edities. Zo ontving u vorige jaren -20% korting op alles uit de webshop en in de fysieke winkels. Daarnaast ontving u ook nog eens gratis verzending, wat ook zeker niet verkeerd is. Dit jaar gaan de kortingen misschien nog wel hoger zijn! Wie weet!

Wanneer zijn de Black Friday 2024 acties?

Naar verwachting is de looptijd van de Black Friday promoties drie dagen. Hierbij starten de deals op woendagavond 27 november, dit wordt door het merk ook wel de pre-sale genoemd. Dan kan er donderdag 28 november en vrijdag 29 november nog de gehele dag genoten worden van de mooie kortingen. Dat de looptijd drie dagen is, betekent ook dat u er snel bij moet zijn! Dus check it out!

Relevante productcategorieën

Fashion - Damesmode

Interessante pagina's

- Jassen

- Tassen

- Jeans

- Schoenen

- Jurken