Hubo Black Friday 2023

Black Friday Hubo
De Black Friday 2023 deals van Hubo zijn nog onbekend. Rond vrijdag 17 november starten de eerste deals. Check deze pagina dan opnieuw!

De voordelen van shoppen bij Hubo

Levering aan huis | Meten, maken en monteren aan huis | Advies van echte vakmensen |
Niet helemaal wat u zoekt? Geeft niks want we hebben meer!
Naar winkels

Black Friday Hubo

Hubo is dé doe-het-zelf specialist van België. U vindt hier alles rondom bouwmateriaal, decoratie, deuren, dieren en elektro. Een verbouwing aan uw huis? Bij Hubo vindt u alles voor in en rondom het huis. Lees snel verder voor onze verwachtingen van de Hubo Black Friday promo’s.

Voorspellingen voor Black Friday 2023 Hubo

Hubo deed al eerder mee aan het grootste kortingsspektakel van het jaar met 50% korting, enkel offline in de winkel. Dit jaar verwachten we weer een vergelijkbare Black Friday promo. Dus ga naar de winkel toe voor de strafste Hubo kortingen.

Wanneer is Hubo Black Friday 2023?

De verwachting is dat Black Friday 2023 de deze doe-het-zelf specialist begint op Black Friday zelf. Tijdens vorige edities van Black Friday begonnen de kortingen op Black Friday en liepen ze het hele Black Friday weekend door. Deze acties lopen waarschijnlijk op 24 november 2023 af.

Hubo Black Friday deals van eerdere edities

Tijdens de vorige edities was Hubo ook al van te partij. Dit was de Black Friday promo van een vorige Black Friday editie:

  • Kortingen tot 50% in de winkel tijdens het Black Friday Hubo weekend;
  • En nog veel meer!!

Andere interessante Hubo promo’s

Behalve tijdens Black Friday zijn er gedurende jaar nog andere interessante kortingen.

Hubo Folder

In de Hubo folder vindt u gedurende het hele jaar door Hubo folder aanbiedingen. In deze folder vindt u bijvoorbeeld Hubo kortingsbonnen. Hiermee profiteert u van deals op tientallen gereedschap, elektro, stofzuigers en doe-het-zelf artikelen.

Hubo Steden

Hubo heeft meer dan 200 vestigingen in België. Een aantal bekende Hubo vestigingen zijn de: Hubo Gent, Hubo Zonhoven, Hubo Schilde en de Hubo in Edegem. De openingsuren variëren per vestiging, maar veruit de meerderheid is geopend van 9:00 uur tot 18:00 uur.

Black Friday Hubo producten

Klaar om uw huis te voorzien van een nieuw kleurtje? De hubo verf is wereldberoemd. Daarnaast vindt u bij Hubo artikelen voor tijdens de warme zomermaanden. Hierbij kunt u denken aan een schaduwdoek van Hubo of een leuk Hubo tuinhuis waar de kids in kunnen ravotten.

Huidige deals en acties

Bent u benieuwd naar de promo’s die op dit moment gelden? Dan is het handig om een kijkje te nemen op het winkeloverzicht. Nu en tijdens Black Friday zetten we op ons winkel- en dealoverzicht als eerste de strafste Black Friday promo’s.

Relevante productcategorieën

Wonen | Meubels