ICI Paris XL Black Friday 2021

De Black Friday 2021 deals van ICI Paris XL zijn nog onbekend. Rond vrijdag 19 november starten de eerste deals. Check deze pagina dan opnieuw!

De voordelen van shoppen bij ICI Paris XL

Gratis staaltjes
Gratis cadeauverpakking
Gratis levering en retour
Niet helemaal wat u zoekt? Geeft niks want we hebben meer!
Naar winkels

Black Friday ICI Paris XL

Met Black Friday 2021 kunt u weer profiteren van de hoogste kortingen op al uw favoriete producten. Dit jaar is 26 november 2021 de dag waarop het koopjesfeest weer van start gaat. Maar vorig jaar was er ook zeker al sprake van ICI Paris Black Friday. Er was toen 7 dagen korting op bijna al hun producten waardoor u volop kon genieten van straffe prijzen. Met elke dag nieuwe aanbiedingen op merken als Marc Jacobs, Armani, Clinique, Yves Saint Laurent en Iso Beauty had u volop keus voor het aanschaffen van uw nieuwe, favoriete geur. Tijdens Black Friday 2021 is ICI Paris XL weer van de partij.

Hoewel de acties voor dit jaar nog niet bekend zijn, is de verwachting dat ICI Paris XL weer met mooie aanbiedingen komt die u vast niet kunt laten staan. Houd Black Friday Expert dus goed in de gaten om als eerste op de hoogte te zijn van deze straffe kortingen!

Over ICI Paris XL

ICI Paris XL kunt u kennen van de geuren, cosmetica- en huidverzorgingsproducten. Met meer dan 250 filialen in België, Luxemburg en Nederland zijn ze inmiddels één van de grootste in ons land. ICI Paris is ooit opgericht in 1968 met het doel om luxe producten ook toegankelijk te maken voor een groter publiek. Dit doel zijn ze inmiddels zeker waar gekomen. Verder klinken Parfum en cosmetica producten van merken als Lancester, Hugo Boss, DIOR, Chloé en DKNY u misschien duur in de oren, maar bij dit merk zijn de geuren en andere beauty producten bereikbaar voor iedereen.

Mis geen enkele ICI Paris XL deal

Bent u klaar om een nieuwe, lekkere geur aan te schaffen met de ICI Paris Black Friday? Wacht dan even totdat de vierde vrijdag van november is aangebroken, want dan kun u pas echt profiteren van de hoogste kortingen. Helaas merken we dat het soms lastig is om op de hoogte te zijn van de juiste aanbiedingen, speciaal geschikt voor u. Dit komt omdat veel winkels zullen meedoen aan Black Friday, waardoor u kans hebt het overzicht te verliezen. Daarom heeft Black Friday Expert speciaal om uw zoektocht iets eenvoudiger te maken, een speciale nieuwsbrief ontwikkeld met de beste parfum & cosmetica deals. Op deze manier hoeft u de beste deals niet te missen! Vorig jaar was er bij ICI Paris XL tot -50% korting op alles in het assortiment. Dit jaar verwachten we weer te gekke deals. Blijf deze pagina dus goed in de gaten houden.