Weekday Black Friday 2024

Black Friday Weekday
De Black Friday 2024 deals van Weekday zijn nog niet bekend. Vanaf 22 november starten de eerste deals. Bekijk deze pagina dan opnieuw! Of klik op de "Bekijk alle deals" button om naar alle huidige aanbiedingen te gaan.

De voordelen van shoppen bij Weekday

Gratis retourneren | Gratis verzending vanaf €50,- | 14 dagen retourrecht

De eerste Black Friday deals niet missen?!

Door u in te schrijven bevestigt u dat u de nieuwsbrief van BlackFridayExpert.be wilt ontvangen en gaat u akkoord met de voorwaarden.

De meest populaire categorieën:
Slide 1 of 10
Apple
PlayStation
Nintendo Switch
Sonos
Televisies
Gaming
Laptops
iPhones
Samsung Galaxy
Alle categorieën

Weekday Black Friday

Weekday is een Zweeds street/fashion merk. Het merk biedt verschillende heren- en vrouwenitems van eigen merk aan, maar ook van een aantal externe merken. Het merk spreekt vooral de jongeren aan. En wat spreekt jongeren ook zeker aan? Juist! Kortingen! En daarom doet de winkel maar al te graag mee met de Weekday Black Friday aanbiedingen waarbij de kortingen hoog oplopen.

Voorspellingen voor Weekday Black Friday

Het blijft nog even een verrassing wat Weekday gaat doen tijdens dit feestelijke evenement, maar we weten wel dat het de moeite waard gaat zijn. Vorig jaar kreeg u namelijk vroege toegang tot de exclusieve deals wanneer u inschreef op de nieuwsbrief. Dit verwachten we voor Black Friday 2024 ook en we hopen dus op hele straffe promoties!

Wanneer zijn de Black Friday 2024 acties?

Wanneer er gekeken wordt naar andere fashionaanbieders, verwachten we dat de looptijd van de Weekday deals vier dagen gaat zijn. Dit houdt in dat de promoties starten op vrijdag 29 november en doorlopen tot maandag 2 december, ook wel Cyber Monday genoemd. Op deze maandag lopen de kortingen vaak nóg hoger op!

Relevante productcategorieën

Dameskleding

Interessante pagina's

- Schoenen

- Jurken

- Jeans

- Tassen

- Jassen

- Sneakers