Samsung Galaxy A72 Black Friday
Samsung Galaxy A72 Black Friday

Samsung Galaxy A72 Black Friday 2024

De eerste Black Friday deals niet missen?!

Door u in te schrijven bevestigt u dat u de nieuwsbrief van BlackFridayExpert.be wilt ontvangen en gaat u akkoord met de voorwaarden.

Wie een topmodel smartphone wilt, maar daar niet de hoofdprijs voor wilt betalen heeft geluk. Want de Samsung Galaxy A72 voldoet absoluut aan deze eisen! En tijdens de Black Friday aanbiedingen krijgt u extra kortingen, waardoor het wel heel aantrekkelijk wordt om tot aanschaf over te gaan. Houdt dus de Black Friday deals in de gaten voor de voordeligste prijzen.

Black Friday Samsung Galaxy A72

De Galaxy A72 heeft een groot scherm, een telecamera met 3x zoom en een grote accu. Deze specificaties zorgen ervoor dat u een geweldige telefoon in handen heeft. Deze smartphone volgt haar populaire voorgangers op en overtreft daarmee alle verwachtingen. Zet vrijdag 29 november 2024 maar groot in uw agenda, zodat u van de beste prijs op deze geweldige telefoon kan genieten. 

Voorspellingen voor Black Friday 2024 Samsung Galaxy A72

We verwachten leuke kortingen op de Galaxy A72. Daarnaast verwachten we ook torenhoge kortingen op de voorgangers, zoals op de Galaxy A70 en de Galaxy A71. We raden dan ook aan om de verschillende modellen in de gaten te houden tijdens Black Friday 2024.

Awesome Black Friday deals van eerdere edities

Bekijk hier voorgaande toffe Samsung Galaxy A-modellen aanbiedingen: 

  • Samsung Galaxy A71 van €469 naar €333 dus met -28% korting bij Samsung;
  • Bij Coolblue een afprijzing van -37% op de Samsung Galaxy A51 128 GB;
  • Samsung Galaxy A51 128 GB van €289 naar €238, dus met -17% korting bij MediaMarkt.

Samsung Galaxy A72 release date

De Galaxy A72 is vanaf maart 2021 beschikbaar in België. De telefoon is bij veel grote winkels aan te schaffen. Wanneer u het te prijzig vind het toestel los aan te schaffen, kunt u ook voor een abonnement kiezen. Zo kunt u straffe acties verwachten bij een providers zoals Orange en Proximus op de prachtige Galaxy A72. 

Samsung Galaxy A72 producten

Niet alleen toestellen zijn tijdens Black Friday 2024 vaak in de promotie. Ook de accessoires worden niet vergeten. Daarom raden we aan om tijdens het kortingsfestijn ook uit te kijken naar leuke audio, elektronica en telefoonaccessoires deals. Houd daarbij winkels als Coolblue, Bol.com, Krëfel en Vanden Borre in de gaten. 

Samsung Galaxy A72 opslagruimte

De Samsung Galaxy A72 is beschikbaar met verschillende opslagruimtes. De Galaxy A72 is beschikbaar in 64 GB, 128 GB en 256 GB.

Huidige deals en acties

Nu al benieuwd naar de beste smartphone deals? Check dan ons online overzicht met alle winkelacties en productdeals en misschien bent u binnenkort al de eigenaar van een splinternieuwe Galaxy A72! Ook zijn er mooie deals te vinden met de beste prijs op bijvoorbeeld de Galaxy S21, Galaxy S21 Ultra en Galaxy Note20. Daarnaast zijn er ook andere producten en merken te vinden in speciale aanbiedingen zoals Google, Android, Google Chrome en Microsoft.