Samsung S20 Fan Edition Black Friday
Samsung s20 fan edition Black Friday

Samsung Galaxy S20 Fan Edition Black Friday 2024

Jaaaa.. Samsung heeft een budgetmodel uitgebracht van de Samsung Galaxy S20, namelijk de Samsung Galaxy S20 Fan Edition. De smartphone is in oktober al uitgebracht, wat betekent dat dit nog voor Black Friday valt. Hierdoor worden de Samsung Galaxy S20 Fan Edition deals heel erg interessant! Neem dus zeker een kijkje en misschien scoort u wel een mooie korting!

Lees verder

De eerste Black Friday deals niet missen?!

Door u in te schrijven bevestigt u dat u de nieuwsbrief van BlackFridayExpert.be wilt ontvangen en gaat u akkoord met de voorwaarden.

Black Friday Samsung Galaxy S20 Fan Edition

Dus er is een goedkopere versie van de S20. De telefoon gaat €649,- kosten. Maar wat zijn dan precies de verschillen tussen de S20 en de Fan Edition (FE)? De FE heeft minder functies, wat natuurlijk logisch is ten aanzien van de prijs. De Fan Edition heeft geen optische vingerafdrukscanner, vlak afgeronde randen en een lagere schermresolutie. Dus eigenlijk moet u zich bedenken of u die functies het verschil in de prijs waard vindt? Wat in ieder geval zeker geen kwaad kan, is de Black Friday acties in de gaten te houden! Misschien is de beslissing dan makkelijker gemaakt.

Voorspellingen voor Black Friday 2024 Samsung Galaxy S20 Fan Edition

De kans dat de Samsung Galaxy S20 Fan Edition flink afgeprijsd gaat worden is kleiner dan voorgaande Galaxy smartphones. Maar de kortingen op de voorgangers van deze smartphone zijn waarschijnlijk zeer straf! Houd dus telefoons zoals de Galaxy S10 en Galaxy S9 goed in de gaten tijdens Black Friday 2024, want de prijzen kunnen nog wel eens hééél scherp gaan worden!

Samsung Galaxy S20 Fan Edition Black Friday deals van eerdere edities

Natuurlijk zijn de afgelopen jaren nog geen promoties georganiseerd rondom de Samsung Galaxy S20 Fan Edition. Daarom kijken we terug naar andere Galaxy promoties van voorgaande Black Friday edities.

  • Tot €1000,- retour op geselecteerde producten bij Samsung;
  • De Samsung Galaxy S10+ met -10% korting bij Samsung;
  • Een Samsung Galaxy S10e met -28% korting bij Tele2;
  • De Samsung Galaxy S8 met -10% korting bij Amazon.

Samsung Galaxy producten

Naast de voorgangers van de Galaxy S20, zoals de S8, S9 en S10. Is er ook nog de populaire A-serie, zoals de Galaxy A50 en A51. Deze telefoons maken allemaal veel kans op straffe kortingen tijdens het Black Friday festijn. Ook oortjes, hoesjes en screenprotectors voor deze modellen zijn leuk om de gaten te houden!

Huidige deals en acties

Wanneer u nu nieuwsgierig bent naar de Galaxy promoties die momenteel al actief zijn, dan kunt u hier ons winkel– en dealoverzicht al checken!