Samsung Galaxy A52 Black Friday
Black Friday Samsung Galaxy A52

Samsung Galaxy A52 Black Friday 2024

De eerste Black Friday deals niet missen?!

Door u in te schrijven bevestigt u dat u de nieuwsbrief van BlackFridayExpert.be wilt ontvangen en gaat u akkoord met de voorwaarden.

Ook in 2022 blijft Samsung niet achter met het uitbrengen van een nieuwe smartphone binnen de populaire A-serie. Er werden drie nieuwe smartphone toestellen uitgebracht, waaronder de Samsung Galaxy A52. Deze Galaxy A52 telefoon is de perfecte keuze wanneer u goede specificaties wilt, maar niet teveel geld wilt betalen. Geïnteresseerd in deze middenklasse telefoon? Check dan de Black Friday Samsung Galaxy A52 aanbiedingen. 

Awesome Black Friday Samsung Galaxy A52

Wanneer u twijfelt de Galaxy A52 tijdens Black Friday aan te schaffen, is het handig om te weten wat deze smartphone in zijn mars heeft. De processor van de A52 is ontzettend krachtig door de octa core processor van 2.2 Ghz en het beeld is haarscherp door de optische beeldstabilisatie. Daarnaast heeft de Galaxy A52 een langdurige batterij, waardoor u altijd bereikbaar bent. Wat houdt u nu nog tegen om deze nieuwe telefoon te scoren?! 

Voorspellingen voor Black Friday 2024 Samsung Galaxy A52  

Aangezien de Galaxy A52 sinds begin 2021 beschikbaar is verwachten we dat de kortingen tijdens Black Friday 2024 nog niet torenhoog gaan zijn. De voorgaande Samsung A-toestellen daarentegen gaan wel flink afgeprijsd zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de Samsung Galaxy A51 en de Galaxy A50. 

Galaxy A52 Black Friday deals van eerdere edities

Bekijk hier de populaire Galaxy-aanbiedingen van voorgaande Black Friday edities: 

  • Bij Coolblue -37% korting op de Samsung Galaxy A51 128 GB;
  • Samsung Galaxy A51 van €289 naar €259, dus met -10% korting bij MediaMarkt;
  • Samsung Galaxy A51 128 GB van €289 naar €238, dus met -17% korting bij MediaMarkt.

Samsung Galaxy A52 producten

Deze nieuwe smartphone is beschikbaar met een 4G-netwerk of een 5G-netwerk. De 5G-variant is een stukje duurder, maar hierbij ontvangt u wel het beste internet dat er beschikbaar is. Ook is de Samsung Galaxy A52 te verkrijgen met verschillende opslagruimtes. Tenslotte is de Galaxy A52 te verkrijgen in verschillende kleuren, dus u kunt bijvoorbeeld zelfs kiezen voor een frisse blauwe kleur. Ook kan er nog een keuze gemaakt worden tussen het toestel aan te schaffen met een abonnement of als sim-only.

Huidige A52 deals en acties

Alle huidige Galaxy-aanbiedingen zijn terug te vinden in ons overzicht met alle winkels en productdeals. Ook kunt u een kijkje nemen voor andere smartphone toestellen zoals de Galaxy S21 of Galaxy S20, maar ook accessoires zodat u bijvoorbeeld het draadloos opladen kunt uitproberen.