Samsung S20 Black Friday 2024

Op zoek naar een nieuwe telefoon met de beste specificaties?  Dan hebben we goed nieuws, want de Samsung Galaxy S20 is een van de nieuwste aanwinsten van de Galaxy-familie. Deze smartphone is de opvolger van de Samsung Galaxy S10. Het nieuwe model heeft nog een betere camera en is daarbij ook nog eens een stuk sneller! Aangezien de S20 al een tijdje uit is, worden de Samsung S20 Black Friday aanbiedingen heel interessant!

Lees verder

De eerste Black Friday deals niet missen?!

Door u in te schrijven bevestigt u dat u de nieuwsbrief van BlackFridayExpert.be wilt ontvangen en gaat u akkoord met de voorwaarden.

Samsung S20 Black Friday

De Samsung Galaxy S20 is een populaire telefoon en daarom ook erg gewild tijdens dit feestelijke evenement. Door de verbeterde functies is deze smartphone absoluut de moeite waard eens te bekijken, ook al bent u al in het bezit van een Samsung S10. En met de Black Friday acties ontvangt u ook nog eens hele scherpe prijzen!

Voorspellingen voor Black Friday 2024

Tijdens Black Friday worden er veel Samsung-deals georganiseerd. Zo ontving u tijdens voorgaande edities zeer scherpe prijzen en tot €1000,- retour bij Samsung zelf. Bedrijven als Alternate en Vodafone doen ook ieder jaar graag mee met hun straffe smartphone deals! We verwachten voor Black Friday 2024 dan ook de strafste promoties!