header black friday samsung galaxy a42
Samsung Galaxy A42 Black Friday

Samsung Galaxy A42 Black Friday 2024

Is het echt waar? Is de Samsung Galaxy A42 uitgebracht? En is die ook nog eens heel voordelig? Ja, het klopt allemaal! Begin november 2021 wordt hij uitgebracht en dat voor maar €349,-!! De kans dat er hele hoge kortingen gaan zijn tijdens Black Friday op deze nieuwe toffe smartphone is minder groot dan bij de voorgangers, maar wie weet kunnen we toch genieten van goed voordeel! Daarom is het slim om de Samsung Galaxy A42 Black Friday aanbiedingen in de gaten te houden!

Lees verder

De eerste Black Friday deals niet missen?!

Door u in te schrijven bevestigt u dat u de nieuwsbrief van BlackFridayExpert.be wilt ontvangen en gaat u akkoord met de voorwaarden.

Black Friday Samsung Galaxy A42

De Samsung Galaxy A42 heeft natuurlijk ook een aantal nieuwe features t.o.v. zijn voorgangers. Zo heeft de telefoon 5G-ondersteuning, een accu van 5000 mAh en een 6,6-oledscherm. Daarnaast heeft de telefoon vier cameralenzen waardoor uw foto’s nóg scherper worden. De Galaxy A42 kunt u in verschillende versies aanschaffen, zoals met verschillend ram-geheugen en opslagcapaciteit. Eigenlijk is deze A42 een hele straffe mid-range smartphone! En dus zeker het checken waard!

Voorspellingen voor Black Friday 2024 Samsung Galaxy A42

Tijdens Black Friday worden er ieder jaar veel straffe promoties georganiseerd op smartphones. Daarbij worden de Samsung modellen ook altijd flink afgeprijsd. Tijdens Black Friday 2024 verwachten we hoge kortingen op de voorlopers van de Galaxy A42. Winkels die dus slim zijn om in de gaten te houden zijn o.a.: MediaMarkt, Bol.com, Coolblue en Alternate!

Samsung Galaxy A42 Black Friday deals van eerdere edities

We nemen een kijkje terug naar de toffe Galaxy A-series deals van voorgaande edities:

– Bij Coolblue -29% korting op de Samsung Galaxy A50;
– Op de Samsung Galaxy A20e 32 GB -25% korting bij Expert;
– Bij Coolblue -17% korting op de Samsung Galaxy A70 128 GB;
– En nog veel meer andere leuke Samsung deals!

Samsung producten

De Samsung familie is nu al flink groot. De laatste aanwinsten aan deze familie zijn de Galaxy S20, de S20 FE, de Galaxy A51 en dan nu natuurlijk de Galaxy A42. Er liggen momenteel zelfs uitvouwbare telefoons in de winkels. Samsung blijft innoveren en daar zijn wij heel blij mee. Dit betekent namelijk dat wij met de beste telefoon blijven rondlopen!

Huidige deals en acties

Wanneer u eigenlijk nu al een nieuwe telefoon wilt kopen, maar Black Friday helaas nog niet is aangebroken. Dan kunt u de huidige Samsung telefoon promoties al bekijken in ons winkel– en dealoverzicht!