Black Friday GoPro

GoPro Black Friday 2020

GoPro is het merk wanneer het gaat om actioncamera’s. Tijdens Black Friday 2020 koopt u uw GoPro videocamera en vele GoPro accessoires, zeer voordelig met promoties oplopend tot ongeveer -25%! De allerbeste Black Friday deals op GoPro vindt u op deze pagina.

Lees verder

Black Friday GoPro: Ga op avontuur en ervaar het zelf!

Wat is er nu toffer dan abseilen van een berg, uit een parachutespringen, mountainbiken door de bergen of zwemmen in prachtige kliffen? Avontuur! Dat is wat veel mensen tegenwoordig helemaal te gek vinden! U kunt het zo gek niet bedenken, we willen het gedaan hebben. En waarom? Nieuwe culturen leren kennen, even uit de dagelijkse sleur? Dat kunnen redenen zijn, maar het belangrijkste is dat we willen leven. De vraag is hoe we ons perfecte en geweldige, avontuurlijke leven dan vastleggen? Dit doet u met de GoPro. Tijdens Black Friday 2020 nu goedkoper dan ooit.

Over GoPro

De GoPro is de filmcamera die u overal mee naartoe kunt nemen. U kunt de GoPro op uw hoofd bevestigen met de Suction Cup, Chest mount of een andere Mount. Hierdoor kunt u uzelf filmen terwijl u bijvoorbeeld aan het fietsen of sporten bent. U legt dan de natuur vast vanuit uw oogpunt en kunt later nog eens bekijken waar u allemaal bent langsgekomen. Verder kunt u met de GoPro Hero 7 ook onder water filmen. Zo kunt u de prachtige onderwaterwereld vastleggen tijdens het duiken en de onderwater dieren bekijken wanneer u thuis komt. Bent u al enthousiast? Wij wel! GoPro staat voor het vastleggen van avontuur op al uw reizen en wij gaan graag met u mee! Lees snel over de budget prijzen van elektronica tijdens Black Friday

Met Black Friday op avontuur

Black Friday is dé perfecte periode om te starten met het vastleggen van al uw avonturen. Weet u al wat Black Friday is? Misschien weet u er nog niet, of kon u het begrip vorig jaar november niet meer horen. Op 27 november 2020 vindt Black Friday plaats dit jaar. Dit is een kortingsdag waarop iedere aanbieder de strafste deal wilt hebben. Dit betekent strijd tussen de winkels, maar voor u als consument alleen maar korting! De GoPro is één van de producten dat normaal heel duur zijn, maar tijdens Black Friday worden aangeboden voor een sale prijs. Sla uw slag! Abonneer u op de nieuwsbrief en bekijk regelmatig de Black Friday deals pagina.