Black Friday Garmin

Garmin Black Friday 2020

Garmin is de specialist wanneer het gaat om navigatie en is tevens de aller grootste fabrikant van GPS producten. Zo biedt de winkel o.a. de beste artikelen aan voor het hardlopen, fietsen en zwemmen. Tijdens Black Friday 2020 koopt u vele Garmin apparaten zoals sporthorloges, smartwatches, fietscomputers en heel veel meer, zeer voordelig met promoties oplopend tot ongeveer -35%! De allerbeste Black Friday deals op Garmin producten vindt u op deze pagina.

Lees verder

Geen deals missen? Profiteer dan gratis van de nieuwsbrief!

Door u in te schrijven bevestigt u dat u de nieuwsbrief van Black Friday Expert wilt ontvangen in uw mailbox en gaat u akkoord met de voorwaarden

Black Friday Garmin

Garmin is één van de bedrijven die meegaat met de hedendaagse trends. Garmin richt zich op de duurzame technologie ontwikkeling van producten die gebruikt worden in vliegtuigen, auto’s, vaartuigen, in de natuur en tijdens het sporten. Bent u een wielrenner, hardloper, zwemmer, duiker, golfer of een beoefenaar van een andere gave sport? Dan helpen deze producten u de sport te vereenvoudigen. Garmin vindt u tijdens Black Friday 2020 in de aanbieding!

Over Garmin

Wat voor producten maakt Garmin dan? Als we even de vervoersmiddelen afgaan: produceren zij voor auto’s GPS-navigatiesystemen, voor de fiets GPS-fietscomputers en fietsradars en voor hardlopers GPS-hardloophorloges. Al deze elektronica is bedoeld om u te helpen fit en gezond in het leven te staan! Normaal gesproken zijn deze producten best prijzig en daarom slaat u de aanbiedingen wellicht vaak over; al vindt u het diep in uw hart wel interessant. Gelukkig is er op 27 november 2020 een uitzondering op de prijs die u normaal gesproken betaald voor fit wearables. Op deze dag vindt Black Friday plaats en zijn de duurste producten vaak voor één of enkele dagen een stuk goedkoper. Klinkt goed toch?!

Voorspellingen voor Garmin Black Friday 2020

Tijdens vorige edities van Black Friday ontving u bij verschillende externe winkels toffe kortingen op de populaire Garmin horloges. Zo liepen de kortingen bij Albert Heijn bijvoorbeeld op tot -32%, waarmee o.a. de Garmin Vivofit 3 een stuk goedkoper werd! Daarom verwachten wij voor Black Friday 2020 ook dat de deals onweerstaanbaar zijn. Wij raden u dan ook aan externe winkels als MediaMarkt, Coolblue en Bol.com in de gaten te houden tijdens deze feestdag!

Garmin Black Friday deals van eerdere edities

We kijken terug naar andere acties van Garmin van voorgaande edities:
– Bij Albert Heijn -22% korting op de Garmin Vivofit Jr.;
– Bij MediaMarkt -17% korting op de Garmin Vivoactive 3;
– Bij Albert Heijn -32% korting op de Garmin Vivofit 3;
– En nog veel meer zotte promo’s!

Garmin Connect

Garmin Connect is de software van Garmin om gegevens in de cloud op te slaan. Van al deze activiteiten kunt u leuke rapportages maken. Daarmee kunt u bijvoorbeeld zien hoeveel u heeft gelopen of gefietst. Vervolgens krijgt u via het menu veel mogelijkheden, zoals het dashboard, uw uitdagingen, uw gezondheidsstatistieken en uw agenda. Dus absoluut een mooie toevoeging aan uw horloge!

Huidige deals en acties

Voor de huidige Garmin promo’s kunt u ons winkel– en dealoverzicht bekijken en misschien heeft u wel geluk en kunt u dus aan de slag!