De strafste promoties voor Apple liefhebbers

blog promoties apple liefhebbers header
2 minuten leestijd

We weten allemaal wel dat Apple ontzettend fijne producten verkoopt, maar we weten ook dat daar flinke prijskaartjes aanhangen. Gelukkig zijn er verschillende winkels die straffe promoties organiseren, waardoor je de Apple artikelen toch voor een leuker prijsje kunt aanschaffen. Wij zetten de winkels met de beste deals hieronder voor u op een rijtje: 

Apple bij Bol.com

De eerste winkel die het benoemen waard is, is de webshop Bol.com. Zij bewijzen iedere keer weer vaak de laagste prijzen aan te bieden. Ook geven ze vaak leuke promoties uit. Zo ontving u bijvoorbeeld -20% korting op de Apple AirPods 2 met oplaadcase tijdens Black Friday 2020. Of andere jaren organiseerde de winkel verschillende winacties waarbij u bijvoorbeeld een iPad kon winnen. 

Apple bij Coolblue

Coolblue is voornamelijk een fijne winkel als u als een van de eerste de nieuwste modellen van Apple in uw bezit wilt hebben. Coolblue zorgt er namelijk voor dat zij vaak de primeur hebben als het om nieuwe modellen van Apple gaat. Zo waren zij ook de eerste met de mogelijkheid om met Apple Pay te betalen. Ook geven ze bij elk nieuw model een uitgebreide uitleg van de nieuwe functies en mogelijkheden. 

Apple bij Fnac

Fnac is een groot begrip in België. Deze winkel verkoopt alles wat om high-end technologie draait. Dus ze verkopen ook veel Apple producten. Wij raden aan deze winkel in de gaten te houden voor verschillende promoties. Zo ontving u bij deze winkel bijvoorbeeld afgelopen jaar -10% korting op heel veel Apple-technologie. 

Apple bij Krëfel

Ook Krëfel is een goede winkel om er verzekerd van te zijn dat u nieuwe Apple producten snel in huis hebt. Bij deze winkel kunt u namelijk vaak de nieuwste artikelen pre-orderen. Zo zorgt u ervoor dat u de show kunt stelen bij uw vrienden. Deze webshop organiseert ook regelmatig Apple sales. Zo ontving u bijvoorbeeld tot €100,- soldenkorting op verschillende Apple Watches

Apple bij MediaMarkt

Last, but definitely not least is natuurlijk nog de MediaMarkt. Bij MediaMarkt kunt u vaak Apple deals scoren. Zo geven ze vaak korting weg op iPads, iPhones en computers. Wij raden aan de folder van deze winkel in de gaten te houden. De Apple deals zetten ze vaak op de voorpagina van de folder, zo bent u gelijk op de hoogte van de beste afprijzingen. 

De bovenstaande winkels organiseren absoluut de strafste Apple promoties. Wij kunnen al niet wachten op de volgende deal, jullie ook niet? 

 

De eerste Black Friday deals niet missen?!

Door u in te schrijven bevestigt u dat u de nieuwsbrief van BlackFridayExpert.be wilt ontvangen en gaat u akkoord met de voorwaarden.