Apple airtags black friday header
apple airtags icoon

Apple AirTag Black Friday 2024

Black Friday AirTag

De Apple AirTag is dé uitkomst voor iedereen die met regelmaat hun sleutels of andere waardevolle spullen kwijtraken. Het is niet erg om een chaoot te zijn, maar het zou toch handig zijn om een apparaat te hebben die precies aangeeft waar u uw spullen hebt neergelegd. Laat dat nou precies zijn waar Apple aan heeft gedacht door de AirTag aan te kondigen. En tijdens de beste Apple Black Friday deals scoort u de AirTag ook nog eens straf in de promotie!

Black Friday deals AirTag

De AirTag kan precies op een kaart aangeven waar uw spullen liggen en door een geluid af te spelen hoeft u alleen het deuntje te volgen. Dit bespaart u een hoop stress in de ochtend wanneer u weer eens uw autosleutel niet kunt vinden. Ideaal voor uw bloeddruk dus!

Voorspellingen voor Apple AirTag tijdens Black Friday 2024

De AirTag is nog niet eerder in de promotie geweest tijdens Black Friday, maar we verwachten voor Black Friday 2024 het tegenovergestelde. We voorspellen dat Amac ook dit jaar weer met een straffe deal gaat komen. Tijdens een voorgaande Black Friday editie ontving u namelijk tot wel -40% korting op Apple accessoires. Wij kunnen niet wachten op Black Friday 2024! We verwachten kortingen op de nieuwste iPhone, iPad of op andere toffe Apple producten Black Friday deals.

Apple Black Friday deals van Black Friday 2024

Deze noemenswaardige Apple Black Friday deals werden tijdens eerdere Black Friday edities en Cyber Monday georganiseerd:

  • Op de Apple Pencil -20% korting bij Amazon;
  • Op Apple accessoires tot -40% korting bij Amac;
  • Een straffe -24% korting op de Apple Watch 4 bij Amazon.de;
  • Een dikke -11% korting op de Apple Watch Series 4 Grijs bij Coolblue;
  • En nog veel meer leuke Apple aanbiedingen!

Huidige deals en acties

Nu al niet kunnen wachten tot Black Friday op vrijdag 29 november of Cyber Monday op 2 december? Check dan nu alvast ons overzicht met winkelacties en product deals. Misschien scoort u wel een nieuwe Apple Watch, iPhone 13, iPhone 11, MacBook Pro, AirPods Pro, iMac of andere Apple producten voor een hééél leuk prijsje bij verschillende winkels! Check nu snel de beste deals!

Krijg als eerste de beste Apple Black Friday deals met de strafste kortingen in uw mailbox tijdens de Black Friday & Cyber Monday dagen door u in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Alle Apple aanbiedingen zijn daarin heel overzichtelijk terug te vinden, zo hoeft u niet individueel naar  alle winkels te klikken en dat scheelt een hoop tijd en moeite.

De eerste Black Friday deals niet missen?!

Door u in te schrijven bevestigt u dat u de nieuwsbrief van BlackFridayExpert.be wilt ontvangen en gaat u akkoord met de voorwaarden.