Black Friday Bol.com
Bol.com
Straffe promoties op MacBooks
Back to School
Black Friday Bol.com
Straffe promoties op MacBooks
Winkel header

Bol.com Black Friday 2020

Vrijdag 27 november 2020 is het weer Black Friday. Naar verwachting zijn de deals aan het begin van de Black Friday week bekend.


Huidige actie:

U kunt bij Bol.com genieten van straffe kortingen op verschillende MacBooks. Start uw schooljaar dus goed! Op=op!

De voordelen van shoppen bij Bol.com

Gratis levering bij bestellingen vanaf €20
Levering dezelfde dag, 's avonds of in het weekend
Gratis retourneren
Niet helemaal wat u zoekt? Geeft niks want we hebben meer!
Naar winkels

Black Friday Bol.com

Met meer dan 15.000 duizend artikelen is Bol.com één van de grootste webwinkels in Nederland en België. U kunt bij Bol.com terecht om uzelf te verwennen met een leuk cadeau maar u kunt er ook duizenden andere artikelen vinden waarmee u anderen verblijdt. Denk aan boeken, elektronica, cadeaubonnen, kleding, sieraden, kookattributen, Nespresso en nog veel meer artikelen voor uzelf en uw huis. Tijdens Black Friday biedt Bol.com producten aan met hoge kortingen.

Black Friday is binnen een paar jaar ook in België uitgegroeid tot koopjesdag van het jaar. Deze dag komt oorspronkelijk uit Amerika en wordt gevierd op de dag na Thanksgiving. Maar het belangrijkste is hoe u als ondernemer dan opvalt in dit sales spektakel? Dit is voor elke ondernemer elk jaar weer dé uitdaging. Veel bedrijven beginnen daarom steeds eerder met Black Friday. Het is daarom belangrijk om niet alleen op 27 november maar ook daarvoor de Black Friday deals goed in de gaten te houden.

Black Friday bij Bol.com

Bol.com doet al jaren mee met Black Friday. Honderden boeken, speelgoed, kleding en elektro artikelen worden aangeboden voor lagere prijzen. Behalve de standaard producten vindt u ook luxe fashion artikelen zoals Happy Socks. Aangezien Sint Nicolaas en Kerst steeds dichterbij komen, is 27 november de uitgelezen kans om alle inkopen in te slaan voor de feestdagen. Bij Bol.com kunt u een groot assortiment aan speelgoed vinden waar zeker wel iets bij zal zitten voor uw kind! Verder is Bol.com natuurlijk de winkel voor ons allemaal, dus of het nu iets voor uzelf is, uw man, vrouw of voor uw kind, bij Bol.com vindt u het. Tijdens Black Friday 2020 is een groot gedeelte dan ook nog in de sale! Vorig jaar waren er met Black Friday verschillende acties. Zo kreeg je op dag 1 bijvoorbeeld korting op speelgoed en op dag 2 op multimedia. De precieze kortintingen zijn elk jaar anders. 

Blijf op de hoogte van de strafste deals!

Wilt u zeker zijn dat uw favoriete deal niet aan u voorbijgaat? Abonneer u dan op de nieuwsbrief van Black Friday Expert en u wordt vóór en tijdens Black Friday op de hoogte gehouden over de tofste deals. U kunt zelf aangeven waar u deals van wilt ontvangen, waardoor u alleen de deals ontvangt die voor u relevant zijn!"

Relevante productcategorieën

Groot Elektro | Televisies | Vrije Tijd | Wonen

Interessante pagina's