Black Friday iPhone Xr
iPhone XR

iPhone Xr Black Friday 2024

De iPhone Xr is dé smartphone met een Liquid Retina Display en heeft een super fijn LCD-scherm. Daarnaast is dit beeldscherm 6.1 inch groot. Bent u een echte Apple liefhebber? Dan is de iPhone Xr dus een mooie opvolger. Lees snel verder voor de iPhone Xr aanbiedingen van 2022.

Lees verder

De eerste Black Friday deals niet missen?!

Door u in te schrijven bevestigt u dat u de nieuwsbrief van BlackFridayExpert.be wilt ontvangen en gaat u akkoord met de voorwaarden.

Black Friday iPhone XR

Op zoek naar een nieuwe smartphone? Wilt u graag de mooiste plaatjes schieten en al uw apps, foto’s en video’s een mooie plek geven? Dit kan op de Apple iPhone XR. Er zijn verschillende modellen beschikbaar. Zo is de Apple iPhone 64 GB goedkoper dan de 128 GB. 

Voorspellingen voor Black Friday 2024 iPhone XR

In november 2022 is de iPhone XR al enige tijd op de markt en dus verwachten we hogere kortingen en meer aanbiedingen. Vorig jaar kon u bijvoorbeeld bij de Apple Store profiteren van maar liefst €200 voordeel op Apple elektronica, met o.a. op de iPhone XR. Daarnaast was er bij Bol.com 6% korting. 

iPhone XR Black Friday deals van eerdere edities

Bij voorgaande edities van Black Friday waren er al toffe Apple iPhone XR aanbiedingen, check ze hier:

  • Apple iPhone XR – 64GB – Zwart bij Bol.com van €729 voor €692, bespaar 6%;
  • de iPhone XR 64 GB Red van €589 naar €539, dus met -8% korting bij Coolblue;
  • En nog veel meer!!

iPhone XR hoesje

Een iPhone XR gekocht en daarom op zoek naar een iPhone XR hoesje? Hoesjes bieden bescherming aan. Bent u iemand die vaak iets laat vallen? Dan is het zeker slim om een iPhone XR hoesje aan te schaffen, just in case.

iPhone XR prijs

De iPhone XR  kost momenteel €709 euro voor een los toestel. Maar wanneer u een eerdere iPhone inruilt, kunt u tot max €180 euro korting krijgen! Kijk dus zeker of u nog een oud model ergens heeft liggen. Naar onze verwachting is de Black Friday XR  prijs nóg goedkoper. 

Black Friday iPhone XR  soorten

De iPhone XR is natuurlijk verkrijgbaar bij elektronicawinkels zoals de MediaMarkt en Coolblue. Daarnaast zijn er iPhone XR Max Proximus aanbiedingen. Naast de gewone iPhones zijn er ook iPhone XR refurbished exemplaren. Tweedehands, dezelfde GSM alleen dan nét iets goedkoper!

Huidige deals en acties

Bent u overtuigd en wilt u graag een Apple iPhone kopen? Bekijk dan regelmatig ons deal- en winkeloverzicht voor de meest zotte iPhone XR aanbiedingen.