Brantano Black Friday 2024

Black Friday Brantano
De Black Friday 2024 deals van Brantano zijn nog niet bekend. Vanaf 22 november starten de eerste deals. Bekijk deze pagina dan opnieuw! Of klik op de "Bekijk alle deals" button om naar alle huidige aanbiedingen te gaan.

De voordelen van shoppen bij Brantano

Gratis levering & retour | Meer dan 1.000 schoenen van heel veel topmerken | Telefonische klantenservice op weekdagen | Bereikbaar via chat op weekdagen

De eerste Black Friday deals niet missen?!

Door u in te schrijven bevestigt u dat u de nieuwsbrief van BlackFridayExpert.be wilt ontvangen en gaat u akkoord met de voorwaarden.

De meest populaire categorieën:
Slide 1 of 10
Apple
PlayStation
Nintendo Switch
Sonos
Televisies
Gaming
Laptops
iPhones
Samsung Galaxy
Alle categorieën

Black Friday Brantano

Met Black Friday nieuwe schoenen? Dit kan zeker! Het Belgische schoenenketen Brantano heeft een ruim aanbod aan schoenen en kleding van diverse merken en volgt de laatste modetrends. Vorige jaren deed Brantano ook al mee aan de grootste kortingsdag van het jaar. Toen kreeg u -20% korting op de afgeprijsde items. Wat de precieze actie is voor Black Friday 2024 weten we niet, maar dat het iets vergelijkbaars is, zou best wel eens kunnen. Het is dus handig indien u even wacht met uw schoenen of kleding aankoop tot de vierde vrijdag van november, want dan kunt u uw favoriete paar schoenen kopen en tegelijkertijd geld besparen!

Wat is Black Friday

Black Friday wordt gezien als dé kortingsdag van het jaar. Hoewel veel winkeliers het hele jaar strooien met korting, vindt er op 29 november 2024 een echte kortingsdag plaats. Op deze dag, de week ervoor en het weekend erna, worden veel producten die normaal erg duur zijn, goedkoop aangeboden. Omdat veel winkels hieraan meedoen, kunnen eigenlijk steeds minder shops achterblijven. Op deze manier wordt Black Friday alleen maar groter.

Over Brantano

Waar twee schoenmakerszonen een schoenenfabriek opstartte jaren geleden, heeft het Belgische fashionketen inmiddels meer dan 100 verkooppunten die verspreid zijn over heel België. De winkel begon met een discount-formule maar inmiddels heeft deze winkelformule plaats gemaakt voor een winkel met grote oppervlakte en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Bij Brantano kunt u veel fashion en schoenen vinden van merken als adidas, Converse, Sprox, Kipling en Superstar. Tijdens Black Friday 2024 is het zelfs nog met korting, dus goedkoper dan ooit!

Altijd op de hoogte blijven

Al de kleding en schoenen van Brantano kunt u goedkoop krijgen op 29 november 2024. Op deze dag gaat Black Friday weer los. Om te zorgen dat u het overzicht niet kwijtraakt, is er speciaal voor u een nieuwsbrief. U kunt in deze nieuwsbrief aanvinken of u geïnteresseerd bent in al het nieuws over kleding en schoenen."

Relevante productcategorieën

Sneakers

Interessante pagina's