Header categorie Black Friday Expert

Black Friday 2024

Stelt u zich eens voor… U bent al een tijdje op zoek naar de perfecte laptop, maar die prijzen liggen toch echt boven uw budget. Of u kijkt al maanden naar die comfortabele bank, waarvan de prijs u minder comfortabel maakt. Was er maar een dag in het jaar waar dit soort producten weggegeven worden met straffe kortingen.. Maar wacht eens, die bestaat ook! Tijdens Black Friday 2024 op vrijdag 29 november schieten de kortingen namelijk de pan uit! Maar waar en wanneer moet u zijn voor de beste Black Friday deals? Dat kunt u hier lezen.

Lees verder

De eerste Black Friday deals niet missen?!

Door u in te schrijven bevestigt u dat u de nieuwsbrief van BlackFridayExpert.be wilt ontvangen en gaat u akkoord met de voorwaarden.

Black Friday 2024 in België

Hoe is Black Friday eigenlijk ontstaan? Black Friday werd bedacht in Amerika om de kerstinkopen te vervroegen met als gevolg dat de Amerikaanse economie ging stijgen. Nu wordt het ook een steeds groter fenomeen in België. Steeds meer winkels nemen deel aan Black Friday en bieden daarbij de de tofste promoties aan. Door het toenemende aanbod is het soms moeilijk bij te houden waar de beste deals te vinden zijn. Daar komt Black Friday Expert om de hoek kijken. U hoeft enkel onze website te bezoeken om een goed overzicht te krijgen van de beste Black Friday 2024 deals!

De grootste spelers tijdens Black Friday

Er zijn veel winkels die deelnemen aan de populaire feestdag Black Friday. Toch zijn er een aantal winkels die het benoemen waard zijn, aangezien hun Black Friday deals bijna ongeloofwaardig zijn. Zo verrassen o.a. Bol.com, Coolblue en MediaMarkt ons ieder jaar weer met spectaculaire promoties. Zo ontving u tijdens voorgaande edities bijvoorbeeld hoge kortingen op elektro, wonen, Apple en kleding. Houd deze winkels en categorieën dus absoluut in de gaten!