Header categorie Black Friday Expert

Cyber Week 2023 Deals

Cyber Week is een week vol met straffe kortingen. Maar wanneer is het precies? De week gaat dit jaar van start op maandag 20 november, de maandag voor Cyber Monday. Het merendeel van de promoties lopen hierbij door t.e.m. maandag 27 november. Een perfecte week om jou Sinterklaas- en Kerstinkopen te doen! Tijdens de Cyber periode zijn de deals wel enkel online geldig. Dus je hoeft de deur er niet eens voor uit, u kunt gewoon heerlijk online shoppen!

Lees verder

De eerste Black Friday deals niet missen?!

Door u in te schrijven bevestigt u dat u de nieuwsbrief van BlackFridayExpert.be wilt ontvangen en gaat u akkoord met de voorwaarden.

Cyber Week 2023 vs Cyber Monday 2024

Er lopen nu misschien twee begrippen door elkaar, namelijk Cyber Monday en de week. Het grootste verschil tussen de twee is dat Cyber Monday maar een enkele dag duurt. Eigenlijk is de week dan ook de verlengde versie van Cyber Monday. Tijdens Cyber Monday starten de eerste straffe deals met hoge kortingen en veel winkels laten deze deals dan de hele week gelden.

Is dat niet hetzelfde als Black Week?

Cyber & Black Week zijn twee termen die eigenlijk veel overlap hebben.  Tijdens Black Friday worden er ook ontzettend veel goede deals georganiseerd. Het verschil is dat de Cyber Week later begint en ook lang doorloopt dan de Black Week. Wanneer u als een van de eerste wilt profiteren van de beste online acties met de hoogste korting. Dan kunt u zich inschrijven voor onze nieuwsbrief. Zo krijgt u de strafste Black Friday én Cyber deals in uw mailbox. En zo hoeft u geen enkele deal te missen! Is dat nog eens een feest!

Huidige deals en acties

De huidige deals van dit moment zijn terug te vinden tussen onze product deals en in ons winkeloverzicht. Hiermee kunt u nu al scoren!