Collishop Black Friday 2024

Black Friday ColliShop
De Black Friday 2024 deals van Collishop zijn nog niet bekend. Vanaf 22 november starten de eerste deals. Bekijk deze pagina dan opnieuw! Of klik op de "Bekijk alle deals" button om naar alle huidige aanbiedingen te gaan.

De voordelen van shoppen bij Collishop

Customer Service van maandag t.e.m. zondag van 8.00 tot 22.00 uur | Ergens een lagere prijs gezien? ColliShop past de prijs voor u aan

De eerste Black Friday deals niet missen?!

Door u in te schrijven bevestigt u dat u de nieuwsbrief van BlackFridayExpert.be wilt ontvangen en gaat u akkoord met de voorwaarden.

De meest populaire categorieën:
Slide 1 of 10
Apple
PlayStation
Nintendo Switch
Sonos
Televisies
Gaming
Laptops
iPhones
Samsung Galaxy
Alle categorieën

Black Friday Collishop

Collishop is een typisch Belgische store met producten van onder andere Dreamland, Philips, Brabantia en Tefal. Deze winkel is voortgekomen van de supermarktketen Colruyt group. Bij deze gigant kunt u alles krijgen; van elektro tot huishoudelijke artikelen. Sla uw slag en bestel met Black Friday al uw favorieten!

Black Friday is dé dag waarop veel Belgen zich of bevinden achter de computer of aan het winkelen zijn in de winkelstraten. Want op elke vierde vrijdag van november is er een grote kortingsdag. In heel België en ook in andere landen zien ondernemers hun kans om een originele actie te bedenken om zo de aandacht van de klant te trekken. Inmiddels blijft het niet alleen bij Black Friday maar staat het hele weekend in het teken van korting. Op de laatste dag van dit weekend, Cyber Monday, kunnen producten via webwinkels besteld worden.

Artikelen snel in huis met Black Friday bij Collishop

ColliShop is een Belgische winkel. De naam is een samensmelting van het Franse 'colis' (pakje) en 'shop'. Dit refereert naar artikelen die besteld kunnen worden en afgehaald kunnen worden in de winkel. Bij Collis kunt u terecht voor al uw Sint- en kerstinkopen. Zo heeft ColliShop de speciale regel dat u online uw aankoop kunt reserveren om deze vervolgens af te halen en te betalen in de winkel. Verder kunt u super veel speelgoed van onder andere Dreamland vinden, kookgerei van Tefal en Philips en nog veel meer dingen.

Alle informatie ontvangen via de nieuwsbrief

Wanneer u zeker wilt weten dat uw favoriete product van de Collishop er nog is wanneer u de website bezoekt, is het handig u te abonneren op de nieuwsbrief! Zo mist u niks van de aller strafste Black Friday deals en krijgt u als eerste de deals in uw inbox.

Relevante productcategorieën

Wonen | Elektro | Vrije Tijd

Interessante pagina's