5 redenen om te wachten met shoppen tot Black Friday

Zoveel mogelijk profiteren van Black Friday in 2018?! Hier vindt u 5 goede redenen om nog even te wachten met geld uitgeven tot het Black Friday is. De laatste maanden van het jaar vormen namelijk vaak een aanslag op uw portemonnee. De meeste mensen gaan immers weer op zoek naar Sinterklaas- en kerstcadeaus en het is ook altijd leuk om wat geld over te houden voor een leuke outfit , zodat u er tijdens de feestdagen piekfijn uitziet. Een geweldige tip om deze periode goedkoop door te komen: “Black Friday!”

De 5 redenen om nog even te wachten

1. U kan al profiteren van topdeals voordat Black Friday echt begonnen is!

Black Friday 2018 start dit jaar officieel pas op vrijdag 23 november, maar elk jaar opnieuw schuift de startdatum van de deals weer iets verder naar voor. Waar de koopjes enkele jaren geleden alleen op Black Friday zelf verkrijgbaar waren, geven winkels nu steeds vaker al hoge kortingen vanaf woensdag of zelfs de hele week. Een bijkomend voordeel is dat de meeste promoties geldig zijn tot en met Cyber Monday, waardoor u meerdere dagen de tijd heeft om te profiteren van hoge kortingen. We voorspellen dat dit jaar de eerste deals al zullen starten op vrijdag 16 november. Maar natuurlijk zal het aanbod het grootst zijn op Black Friday, 23 november, zelf en zal u op die dag kunnen profiteren van de allerbeste promoties. Wilt u op de hoogte gebracht worden als de eerste promoties van start gaan? Schrijf u hieronder dan nu in voor onze “Deal Alerts”.

2. Hoge kortingen op verschillende soorten van producten

De kortingen tijdens Black Friday en Cyber Monday kunnen heel hoog oplopen. Vorig jaar kon u bijvoorbeeld gebruik maken van de volgende kortingen:

  • Apple: tot maximum 20% korting;
  • Elektronica: tot 60% korting;
  • Fashion: tot 30% korting op de volledige collectie of tot 30% EXTRA op sale;
  • Gaming: kortingen tot 30% op verschillende consoles en tot 70% korting op games;
  • Laptops: kortingen tot 20%;
  • Speelgoed: tot 60% korting.

3. Grote kans op korting bij uw favoriete winkel of merk

In 2015 selecteerden we “maar” 35 winkels met Black Friday promoties. Dit aantal liep in 2016 op naar 75 deelnemers en vorig jaar selecteerden we meer dan 125 winkels en merken. Op dit moment staat er al een eerste selectie van deelnemende winkels voor Black Friday 2018 online en we verwachten dat het aantal deelnemers dit jaar zal stijgen naar meer dan 180. De kans is dus best groot dat uw favoriete winkel of merk in november dit jaar Black Friday promoties heeft!

4. Voor ieder wat wils

Doordat het aantal deelnemende winkels jaarlijks stijgt, zien we steeds meer nieuwe productcategorieën verschijnen. Zo waren de Black Friday deals in 2015 hoofdzakelijk gericht op gaming en elektronica items als televisies, audio en Apple producten. Ondertussen hebben ook bijna alle fashion merken Black Friday deals en tegenwoordig kunt u ook uw slag slaan met de strafste deals op laptops, parfum, smartphones, woonartikelen, reizen, speelgoed en nog veel meer.

5. Profiteren van hoge kortingen in de aanloop naar de feestdagen

De decembermaand is al duur genoeg door de feestdagen Sint-Nicolaas, Kerstmis en Nieuwjaar. Bij Black Friday Expert zien we dat steeds meer consumenten hun aankopen uitstellen tot op Black Friday om op deze manier de uitgaven enigszins te beperken. Stel dus nu al een verlanglijstje samen om tijdens Black Friday gericht uw inkopen te kunnen doen en u te kunnen focussen op promoties die echt van belang zijn voor u.

Samen gaan we voor de strafste korting!


Over BlackFridayExpert.be

Wij zijn het nummer 1 Black Friday platform van België. Bij ons ontdekt u als eerste de beste Black Friday deals van Vlaanderen! We selecteren alle Belgische deelnemers en de beste deals voor uw favoriete producten. Zo zorgen we voor een overzicht in de duizenden promoties die gedurende een korte periode geldig zijn. Dankzij ons platform bespaart u niet alleen een hoop tijd, maar we zorgen er ook voor dat u een hoop geld spaart! In de week van Black Friday selecteren we dagelijks de beste deals en stellen we deze voor in een handig overzicht. Zorg ervoor dat u geen deals mist en schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief of volg ons via Facebook en Instagram.

Op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Door u in te schrijven bevestigt u dat u de nieuwsbrief van BlackFridayExpert.be wilt ontvangen en gaat u akkoord met de voorwaarden.