Mis geen enkele Black Friday deal!

Mis geen enkele black friday deal

Nog even aftellen en Black Friday 2018 gaat beginnen. Bent u er al helemaal klaar voor? Om er zeker van te zijn dat er geen enkele deal aan u voorbijgaat, is het belangrijk om u nu alvast goed voor te bereiden. Black Friday Expert helpt u bij deze voorbereiding met 3 methodes waardoor u goed op de hoogte bent van uw favoriete aanbiedingen.

Top Black Friday aanbiedingen – 3 methodes om geen deals te missen

1. Abonneer u op onze Deal Alerts

Met onze Deal Alerts kunt u precies in de gaten houden wanneer uw favoriete megadeal online komt. Alle kortingen komen natuurlijk online op 23 november 2018, maar wij merken dat bedrijven steeds eerder beginnen met hoge kortingen. Dus wilt u er als allereerste bij zijn en zeker zijn van uw favoriete elektronica of fashion product met korting? Schrijf u dan in voor de Deal Alerts en u krijgt als eerste een melding wanneer de deals zijn gestart. In de periode rondom Black Friday ontvangt u dagelijkse meldingen over de beste aanbiedingen. Hoe schrijft u zich in? Het is heel eenvoudig. U vult hieronder uw e-mailadres in en komt vervolgens op een pagina waarin u kunt aangeven wat uw interesses zijn. Vervolgens klikt u op inschrijven en u krijgt een melding als de eerste deals van uw favoriete producten zijn gestart.

2. Volg Black Friday Expert op Social Media

Behalve onze Deal Alerts kunt u voor de allerlaatste kortingen ook terecht op onze Instagrampagina en Facebookpagina. Hier kunt u de laatste deals ontdekken en u laten inspireren door kortingen van alle deelnemers. U klikt op de knop ‘vind-ik-leuk’ en u bent zeker van het laatste nieuws rond Black Friday. Behalve Facebook kunt u ook de laatste deals volgen via Instagram. Volg ons snel en klik de allerlaatste stories aan met de nieuwste acties en u zult niks meer missen van Black Friday Expert!

3. Sla Black Friday Expert op als bladwijzer

Als derde kunt u van de website van Black Friday Expert tot uw favoriete browser maken. Zo hoeft u nooit meer te zoeken, maar kunt u de allerlaatste deals gelijk opzoeken zodra u de browser opent. Hoe doet u dat? Als u op de desktop op CTRL-D klikt, kun je Black Friday Expert opslaan als favoriete website. Indien dit niet lukt, kun u bij de instellingen in je browser op ‘bladwijzer toevoegen’ klikken en vervolgens staat Black Friday Expert in de bladwijzerbalk. Op uw smartphone staat de favorieten ster in de linkerbovenhoek. Zo bent u helemaal voor Black Friday!

Samen gaan we voor de strafste korting!


Over BlackFridayExpert.be

Wij zijn het nummer 1 Black Friday platform van België. Bij ons ontdekt u als eerste de beste Black Friday deals van Vlaanderen! We selecteren alle Belgische deelnemers en de beste deals voor uw favoriete producten. Zo zorgen we voor een overzicht in de duizenden promoties die gedurende een korte periode geldig zijn. Dankzij ons platform bespaart u niet alleen een hoop tijd, maar we zorgen er ook voor dat u een hoop geld spaart! In de week van Black Friday selecteren we dagelijks de beste deals en stellen we deze voor in een handig overzicht.

Op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Door u in te schrijven bevestigt u dat u de nieuwsbrief van BlackFridayExpert.be wilt ontvangen en gaat u akkoord met de voorwaarden.