Vijf voorspellingen van Black Friday Expert

De-eerste-voorspelling voor Black Friday

Vorige week hadden we het over de beste deals van vorig jaar, maar wat kunt u dit jaar verwachten van Black Friday 2018? Kunt u meer korting verwachten of juist meer winkels die deelnemen? Speciaal voor u zetten we de top 5 voorspellingen van Black Friday 2018 onder elkaar.

Meer winkels, meer producten en meer uiteenlopende productgroepen. Dit is wat er gaat gebeuren met Black Friday 2018.

1. 50% meer deelnemende winkels in 2018

Wij verwachten dat in 2018 het aanbod van deelnemende winkels groeit met 50%. Het aantal deals zal dus ook stijgen met ongeveer de helft. Het is handig om uw favoriete winkel goed in de gaten te houden, want voordat u het weet verschijnen alle aanbiedingen van Black Friday en kunt u uw favoriete aanbieding niet meer terug vinden.

2. Grootse Telecom aanbiedingen

Telecom aanbiedingen zijn altijd erg populair tijdens Black Friday. Ook dit jaar verwachten we dat er weer veel smartphones in de aanbieding zullen zijn. Indien u dus op zoek bent naar de nieuwste smartphone kunt u beter nog even wachten totdat de eerste Black Friday deals online staan. De Samsung Galaxy of de Apple Iphone zijn smartphones waar u altijd veel korting op kunt vinden.

3. Wees er snel bij, winkels beginnen eerder

23 november 2018 is dé dag waarop het Black Friday feest dit jaar begint. Maar behalve deze dag zijn sommige winkels al eerder met hun aanbiedingen. Indien u dus op zoek bent naar een specifiek product is het handig om Black Friday Expert goed in de gaten te houden en regelmatig te checken. U kunt u ook aanmelden voor de Deal Alerts dan krijgt u in de week van Black Friday een dagelijkse update van de laatste deals. Maar uiteindelijk zien we wel dat de allerbeste deals op Black Friday zelf online komen.

4. Meer lokale aanbiedingen

We verwachten dat Black Friday behalve voor grote winkels als Amazon, Bol.com en MediaMarkt dit jaar ook interessant is voor lokale winkels. Let dus goed op in uw buurt of de kleine winkeltjes en boetiekjes in uw dorp ook een aanbieding hebben met Black Friday. Black Friday Expert laat alleen de landelijke aanbieders zien dus u zult zelf de lokale aanbiedingen in de gaten moeten houden. Dit kan simpelweg door de winkel op Social Media te volgen of door even te vragen of uw favoriete winkel nog een aanbieding heeft met Black Friday.

5. Meer reis-, interieur- en fashiondeals

Behalve elektronica is er ook de reisbranche. Wij verwachten dat vooral deze branche het dit jaar goed gaat doen. Vorig jaar was de reisbranche erbij met vooral veel vliegtickets met korting en hotels in de aanbieding. Houd de reispagina dus in de gaten indien u nog een reisje wilt boeken. Behalve de reisbranche is zoals eigenlijk elk jaar elk fashionbranche weer aanwezig. Eigenlijk is er bijna geen fashion merk te bedenken dat niet meedoet met Black Friday.
 

Samen gaan we voor de strafste korting!

 


Over BlackFridayExpert.be

Wij zijn het nummer 1 Black Friday platform van België. Bij ons ontdekt u als eerste de beste Black Friday deals van Vlaanderen! We selecteren alle Belgische deelnemers en de beste deals voor uw favoriete producten. Zo zorgen we voor een overzicht in de duizenden promoties die gedurende een korte periode geldig zijn. Dankzij ons platform bespaart u niet alleen een hoop tijd, maar we zorgen er ook voor dat u een hoop geld spaart! In de week van Black Friday selecteren we dagelijks de beste deals en stellen we deze voor in een handig overzicht.

Op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Door u in te schrijven bevestigt u dat u de nieuwsbrief van BlackFridayExpert.be wilt ontvangen en gaat u akkoord met de voorwaarden.