Cyber Monday 2020

Cyber Monday 2020

Cyber Monday 2020 wordt dit jaar gevierd op maandag 30 november 2020. Deze dag staat speciaal in het teken van de online verkoop. Honderden (web)winkels bieden hun producten aan met hoge kortingen. Deze kortingen kunnen oplopen tot wel 80%.

Lees verder

Geen deals missen? Profiteer dan gratis van de nieuwsbrief!

Door u in te schrijven bevestigt u dat u de nieuwsbrief van Black Friday Expert wilt ontvangen in uw mailbox en gaat u akkoord met de voorwaarden

Cyber Monday: wat en wanneer?

Cyber Monday is ooit ontstaan in 2005 toen er een persbericht werd gepubliceerd op Shop.org over de kortingsdag. Cyber Monday zou één van de grootste shopdagen van het jaar worden. Hoewel de oprichters dachten dat dit de eerste jaren misschien wel mee zou vallen, vonden consumenten Cyber Monday wel interessant. Het eerste jaar was de online verkoop op deze maandag na Thanksgiving al 30% hoger dan op een normale maandag. In de daaropvolgende jaren werd Cyber Monday steeds populairder. Winkeliers wachtten met dé online deal van het jaar tot Cyber Monday en maakten deze niet al bekend op Black Friday. Dit zorgt ervoor dat Cyber Monday een op zichzelf staande dag is gericht op de online verkoop van artikelen.

Cyber Monday: verwachtingen

Elk jaar komen er meer aanbieders van Cyber Monday bij. Afgelopen jaar waren er rond de 116 bekende (web)winkels die meededen aan Black Friday. Ongeveer driekwart van deze shops had een speciale Cyber Monday actie. We verwachten dat dit aantal volgend jaar alleen maar op gaat lopen. Shops hebben door dat de consument een speciale Cyber Monday actie verwacht. Buiten de jaarlijkse Black Friday actie om willen zij verrast worden door een extra online deal. Daarom verwachten we dat de shops die meedoen aan Black Friday een speciale verrassing in petto hebben. Houd dus goed in de gaten welke winkels Black Friday korting hebben en wees er als eerste bij wanneer de Cyber Monday deals actief zijn.

Cyber Monday: als eerste de beste deals

Om als eerste op de hoogte te blijven van de Cyber Monday deals is het belangrijk om regelmatig een kijkje te nemen op de dealoverzicht pagina. Deze pagina updaten we regelmatig waardoor dit dé beste plek is om als eerste alle Cyber Monday deals te vinden. Daarnaast kunt u zich abonneren op de nieuwsbrief. In deze nieuwsbrief geven wij u een overzicht van de strafste deals.