Cyber Monday 2021

Cyber Monday 2021

U bent al maanden op zoek naar een nieuwe televisie of laptop, maar u wacht op een geweldige actie. Deze actie lijkt maar niet te komen, dus u twijfelt toch maar de hoofdprijs te betalen. Wacht nog eventjes! Tijdens Cyber Monday op maandag 29 november is de kans op deze geweldige actie wel heel groot! Noteer deze datum dus gauw in uw agenda en zorg dat u er als een van de eerste bij bent!

Lees verder

De eerste Black Friday deals niet missen?!

Door u in te schrijven bevestigt u dat u de nieuwsbrief van Black Friday Expert wilt ontvangen in uw mailbox en gaat u akkoord met de voorwaarden

Cyber Monday 2021 in België

Het Cyber Monday verhaal startte allemaal in Amerika, maar is gelukkig ook overgewaaid naar België. Veel webshops sluiten zich ieder jaar weer aan bij de Cyber Monday gekte. En daar worden wij blij van, want hoe meer winkels, hoe scherper de promoties. We verwachten voor Cyber Monday 2021 op maandag 29 november dat de deals waanzinniger zijn dan ooit tevoren! Houd de deals daarom goed in de gaten!

Welke Cyber Monday winkels hebben de beste deals?

Ieder jaar zijn er heerlijke promoties bij heel veel winkels. Toch zijn er een aantal webshops die de promoties wel héél interessant maken. Zo hebben Bol.com, Coolblue en MediaMarkt regelmatig mooie Apple-, elektronica- en gamingdeals. Klinkt dit als muziek in uw oren? Check dan zeker deze winkels tijdens Cyber Monday 2021!

Alle deals op een rijtje

Met zoveel straffe deals, ziet u waarschijnlijk door de bomen het bos niet meer. Gelukkig heeft Black Friday Expert daar iets op bedacht. Zo selecteren wij ook tijdens Cyber Monday de beste Cyber Monday promoties en geven dit weer in één overzicht. Dit betekent dat u enkel onze website hoeft te bezoeken en u bent gelijk op de hoogte van de beste Cyber Monday deals– en winkelacties. Scheelt toch weer een hele hoop tijd en moeite, toch?