Cyber Monday 2022

Cyber Monday 2022

Wilt uw zoon een nieuwe laptop, uw zusje een jurk voor de feestdagen of uw partner een nieuw paar sneakers? Ontvang tijdens Cyber Monday 2022 hele scherpe prijzen. Op deze maandag 28 november lopen de kortingen hoog op, waardoor u flink wat geld bespaart. Deze speciale online kortingsdag is het ideale moment om te scoren. Lees hier alles over Cyber Monday 2022.

Lees verder

De eerste Black Friday deals niet missen?!

Door u in te schrijven bevestigt u dat u de nieuwsbrief van BlackFridayExpert.be wilt ontvangen en gaat u akkoord met de voorwaarden.

Cyber Monday 2022 in België

Cyber Monday wordt ook steeds bekender in België. Van origine komt het fenomeen uit Amerika, waarbij de online shopping branche het online winkelen wilden promoten. Wij zijn erg blij dat deze kortingsdag ontstaan is en vervolgens is overgevlogen naar België, want hierdoor kunnen wij profiteren van hoge kortingen bij heel veel winkels. Het is in ieder geval zeker dat maandag 28 november de moeite gaat zijn om in de gaten te houden!

De grootste spelers tijdens Cyber Monday 2022

Cyber Monday draait dus om veel hoge online kortingen. Maar waar vindt u de beste promoties? Welke Cyber Monday winkels kunt u het beste in de gaten houden? Er zijn ontzettend veel straffe shops met mooie kortingen, maar we willen er een aantal extra uitlichten. Hierbij hebben we het over Coolblue, MediaMarkt en Bol.com. Vooral de promoties binnen de elektronica, fashion, Apple en computers zijn ieder jaar weer fantastisch. Wij raden daarom dus aan deze winkels zeker in de gaten te houden tijdens Cyber Monday.

Alle Cyber Monday deals in één overzicht

Ieder jaar sluiten er weer meer deelnemende winkels aan met exclusieve Cyber Monday deals. Hierdoor is het soms lastig de beste deals te onderscheiden. Gelukkig hebben wij daar een oplossing voor. Wij van Black Friday Expert hebben de allerbeste deals voor u in één duidelijk overzicht weergegeven. Bekijk daarom zeker ons overzicht tijdens Cyber Monday!