Header categorie Black Friday Expert
Black Friday OnePlus Watch

OnePlus Watch Black Friday 2024

De eerste Black Friday deals niet missen?!

Door u in te schrijven bevestigt u dat u de nieuwsbrief van BlackFridayExpert.be wilt ontvangen en gaat u akkoord met de voorwaarden.

OnePlus kent u vast van de smartphones, zoals de OnePlus 8, OnePlus 8 Pro, OnePlus 9 of OnePlus 9 Pro. Vanaf 2021 stond OnePlus niet alleen maar bekend om hun smartphones, maar ook om zijn smartwatches! Smartwatches? Yes! 2021 was hét jaar dat OnePlus zijn allereerste smartwatch op de markt zet. Dus zet uzelf schrap voor OnePlus Black Friday en droom alvast weg bij fantastische Black Friday OnePlus Watch deals!

Black Friday OnePlus Watch

Het heeft even geduurd voordat ook OnePlus mee doet met de trend van smartwatches. De OnePlus Watch is een horloge uit duizenden. Het is bijvoorbeeld voorzien van een hartslagmeter, GPS en een bloed zuurstof meter. Daarnaast is de smartwatch stof- en waterdicht en kan de batterij tegen de twee weken mee. Het is dan ook het perfecte horloge voor uw trainingen en dagelijkse wandelingen.

Voorspellingen voor Black Friday OnePlus Watch 2024

Aangezien de smartwatch vanaf 2021 op de markt is, verwachten we een aantal mooie deals te gaan zien tijdens de aankomende Black Friday editie. Houdt dus winkels als Krëfel, MediaMarkt en Bol.com goed in de gaten op vrijdag 29 november. Ook OnePlus zelf komt ieder jaar weer met hele mooie promoties.

OnePlus Black Friday deals van eerdere edities

Afgelopen Black Friday edities waren de volgende goede OnePlus-promoties actief, we blikken hier kort op terug.

– Tot €150 korting op de Oneplus 8;

– OnePlus 7 Pro van €689 naar €599, dus -13% korting;

– OnePlus 7T van €590 naar €559, dus -5% korting;

– €130 korting op de OnePlus 7 Pro.

OnePlus Watch price en OnePlus Watch release date

Het horloge werd in 2021 uitgebracht, dit betekent dat de kans op kortingen tijdens Black Friday 2024 zeer realistisch is. De OnePlus Watch krijgt een adviesprijs van €159,-. En dan zijn de hoge afprijzingen nog niet eens meegerekend!

OnePlus watch specificaties

Ontwerp

Laten we beginnen met het ontwerp van de fantastische OnePlus watch. Deze is namelijk enorm stijlvol, elegant en strak. Daarnaast is het ontwerp tijdloos, waardoor u er lang van kan genieten zonder dat u er te snel op uitkijkt. Ook is de watch nikkelvrij gemaakt, zodat de kans op allergische reacties op de huid aanzienlijk verminderd.

Functies

Maar wat brengt de OnePlus watch nog meer met zich mee naast een strak ontwerp? Ten eerste beschikt de watch over Bluetooth 5.0 en intelligente oproepfuncties, waardoor de connectie met uw OnePlus smartphone enorm sterk is en u geen enkele oproep van uw vrienden of familie mist.

Ten tweede kunt u uw watch ook loskoppelen van je OnePlus smartphone en toch muziek luisteren. Dit wordt mede mogelijk gerealiseerd door de 4GB aan opslagruimte voor al uw heerlijke tracks. Ook bevat de watch een bloed zuurstof meter, een hartslagmeter, GPS, slaaptracker, stress-traceerfunctie en dagelijkse steekproefcontroles. Ideaal voor uw gezonde levensstijl dus.

Ten slotte, mocht u nu bang zijn voor een snel leeglopende batterij door al deze heerlijke functies, dan kunnen we u geruststellen. De batterij gaat namelijk zo’n 14 dagen mee, zelfs wanneer u deze dagelijks normaal gebruikt. En als hij dan toch leeg is, laad hij binnen 20 minuten op. Kortom, de OnePlus watch is een fantastische product voor alle mensen die een gezonde levensstijl willen hanteren! Check daarom zeker alle OnePlus watch deals van verschillende winkels hier op onze site!

Huidige deals en acties

De producten van OnePlus zijn natuurlijk niet alleen tijdens Black Friday in de aanbiedingen. Daarom kunnen de beste deals ook terug worden gevonden in ons overzicht met alle winkelacties en productdeals op onze site. Ook kunt u hier de beste deals van bijvoorbeeld de OnePlus 8, de OnePlus 7T en de OnePlus 8 Pro checken. Daarnaast zijn er ook mooie deals te vinden op andere merken en producten, zoals Samsung Galaxy, Android en Google.