Hoe lang duurt Black Friday?

2 minuten leestijd

Hoe lang duurt Black Friday?

Black Friday duurt bij het merendeel van de Vlaamse winkels minstens vier dagen, vaak wel 8 dagen. Daarbij zijn er natuurlijk ook uitzonderingen van winkels die hun promoties nóg eerder starten. De allereerste deals starten vaak op 12 november, de dag na Singles Day. Deze enkele winkels laten hun Black Friday acties voor zeker 2,5 week gelden. Let wel op dat dit echt de uitzonderingen van winkels zijn. 

Wanneer is Black Friday?

Black Friday valt dit jaar op vrijdag 29 november. Toch organiseert het merendeel van de winkels de strafste promoties tijdens de Black Week. De Black Week start op vrijdag 22 november en loopt door t.e.m. vrijdag 29 november. Wij bevelen jullie aan om ons overzicht vanaf vrijdag 22 november in de gaten te houden. Dit overzicht geeft namelijk duidelijk weer waar de beste deals voor de beste prijs of de hoogste korting te verkrijgen zijn. Zo vindt u er bijvoorbeeld promoties op Apple, elektro en gaming

Hoeveel keer per jaar is Black Friday?

Jammer genoeg wordt Black Friday maar één keer per jaar gevierd. Maar wees zeker niet getreurd, want je kunt dus wel meerdere dagen genieten van het kortingsfestijn. Wat begon als een enkele dag is allang uitgegroeid tot meerdaagse promoties. Toch niet kunnen wachten tot Black Friday? Check dan nu als ons winkeloverzicht en onze product deals voor de huidige kortingen. 

Inschrijven nieuwsbrief

Wanneer u bang bent de bovenstaande data te vergeten, dan kunt u zich inschrijven voor onze nieuwsbrief. Wij zorgen er dan voor dat u een herinnering en gelijk de beste deals in uw inbox ziet verschijnen. Hierbij ontvangt u de eerste mail op de maandag met een overzicht van de strafste allereerste deals. 

Enfin, houd de winkels vanaf 12 november in de gaten en zit op het puntje van uw stoel tijdens de Black Week vanaf maandag 20 november. In deze week worden toch meestal wel de beste promoties uitgegeven. Zo ontving u afgelopen jaar tot wel 78% korting op heel veel merken als adidas, Nike, PlayStation en Nintendo Switch. 

Op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Door u in te schrijven bevestigt u dat u de nieuwsbrief van BlackFridayExpert.be wilt ontvangen en gaat u akkoord met de voorwaarden.