Hoeveel korting is er op Black Friday?

2 minuten leestijd

Hoeveel korting is er op Black Friday?

Ieder jaar verschillen de kortingspercentages weer. Tijdens de voorgaande Black Friday editie liepen de kortingen bijvoorbeeld op tot wel 78% in België. We verwachten voor Black Friday 2024 zelfs nóg straffere promoties door de voorraad die veel winkels over hebben door de COVID-19 situatie. Om deze voorraad kwijt te raken worden er flinke kortingen gegeven. En dit vinden wij zeker niet vervelend. Hoe hoger de kortingen, hoe blijer wij Belgen zijn. We verwachten dat tijdens Black Friday 2024 de kortingen misschien wel oplopen tot 90%!

De volgende strafste deals waren actief tijdens Black Friday 2024 en zijn dan ook de moeite waard te benoemen;

  • Op de Secret Pleasure Crimson Dream -78% korting , dus van €69,95 naar €15,- bij Pabo;
  • Bij Amazon -75% korting op de game Ghost Recon Breakpoint voor de PS4, dus van €59,99 naar €14,89;
  • Bij Saniweb -71% korting op een Saqu Trend inloopdouche 120 x 200 cm, dus van €811,- naar €229,99;
  • Op de Just Dance 2020 voor de PS4 -66% korting, dus van €49,99 voor €16,99 bij Amazon;
  • Bij Bol.com -62% korting op de Oral-B Pro CrossAction elektrische tandenborstel Zwart, dus van €119,- naar €44,95. 

De bovenstaande promoties geven een kleine tipje van de sluier weg ten aanzien van de voorspellingen voor volgend jaar. Zoals u kunt zien verschillen de deals ontzettend in categorieën. Soms zijn de kortingen hoog onder de categorie ‘gaming’, de andere keer weer onder ‘elektro’, ‘wonen’ en/of ‘fashion’. 

Wat zijn de echte Black Friday deals? 

Het kan lastig zijn om de écht goede deals te kunnen onderscheiden van de minder interessante deals. Daarom zijn de beste product deals en winkelacties terug te vinden in ons duidelijke overzicht. Zo kunt u gemakkelijk vergelijken en kiezen welke deal voor u perfect is. Ook filtert u makkelijk naar de hoogste kortingen of de laagste prijzen. Zo heeft u binnen enkele seconden de strafste promotie in handen. 

Op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Door u in te schrijven bevestigt u dat u de nieuwsbrief van BlackFridayExpert.be wilt ontvangen en gaat u akkoord met de voorwaarden.