Black Friday Amazon NL
Amazon NL
Dagelijkse promo's
Black Friday Amazon NL
Dagelijkse promo's
Winkel header

Amazon NL Black Friday 2020

Vrijdag 27 november 2020 is het weer Black Friday. Naar verwachting zijn de deals aan het begin van de Black Friday week bekend.


Huidige actie:

Amazon heeft dagelijks nieuwe, mooie product promo's! Check zeker of er wat voor u tussenzit! Ontdek de deals van de dag, aanbiedingen en coupons!

De voordelen van shoppen bij Amazon NL

Een extreem groot assortiment
Gratis bezorging binnen één dag met Amazon Prime
Niet helemaal wat u zoekt? Geeft niks want we hebben meer!
Naar winkels

Black Friday Amazon NL

Het zal u niet zijn ontgaan. Het grootste platform van de wereld Amazon heeft zijn zinnen gezet op de Benelux. Sinds begin 2020 is Amazon NL geboren! Op dit platform kunt u eigenlijk alles vinden; van elektro, fashion tot smartphones. Van deze grote speler verwachten we natuurlijk spectaculaire Black Friday Amazon promo’s. We zijn benieuwd wat Black Friday 2020 Amazon gaat brengen. Lees snel verder ..

Voorspellingen voor Black Friday 2020 Amazon NL

De verwachtingen zijn hoog voor Black Friday 2020. Amazon NL is pas net gestart en heeft daardoor nog niet kunnen profiteren van de Black Friday gekte. Amazon DE echter al wel. Met scherpe dagdeals en hoge kortingen was Amazon DE één van de spelers met de beste deals tijdens de vorige edities van Black Friday. Van Amazon NL verwachten we dus ook mega toffe acties. Amazon gooit meestal hoge ogen met elektronica Black Friday deals, bijvoorbeeld op iPhones of iPads. Daarnaast is Amazon een tof platform om cadeau's te shoppen voor uw kinderen. De verwachting is dat u geen Amazon promo code nodig heeft om te gaan shoppen, u kunt dus zonder iets in te vullen profiteren van hoge kortingen.

Wanneer is Amazon NL Black Friday 2020?

Vorig jaar begon Black Friday al vroeg bij Amazon. Officieel begon Black Friday op 29 november, maar de Black Friday Amazon deals waren al vanaf 21 november beschikbaar. Meer dan een week eerder dus. Dit jaar begint Black Friday op 27 november 2020. Aangezien Amazon vorig jaar eerder met toffe deals begon, verwachten we dat ze er dit jaar ook op tijd bij zullen zijn. Houd ons winkeloverzicht dus al in de gaten vanaf 19 november. Het kan maar zo dat de Amazon kortingen dan al bekend zijn.

Amazon Black Friday deals van eerdere edities

Zoals gezegd heeft Amazon NL nog niet kunnen laten zien wat het in huis heeft tijdens Black Friday, maar de andere platformen van Amazon hebben zichzelf zeker al bewezen. Zo stonden er 19 productdeals van Amazon in de top 50 productdeals van Black Friday Expert afgelopen jaar tijdens Black Friday. Enkele deals zijn:

  • Apple Watch 4 (GPS) 40mm in verschillende kleuren € 429,- voor € 329,- (23% korting)
  • PlayStation 4 Pro (1TB) incl. FIFA 20 van € 439,- voor € 319,- (27% korting)
  • PlayStation 4 Pro (1TB) incl. Call of Duty - Modern Warfare van € 349,- voor € 299,- (15% korting)
  • En nog veel meer!

Andere interessante Amazon deals

Amazon Prime Day

Amazon Prime Day is naast Black Friday de meest populaire kortingsdag van Amazon. Prime Day vindt altijd plaats in de zomer en is speciaal voor Prime leden van Amazon. Voor een klein bedrag wordt u Prime lid en kunt u bij Amazon NL profiteren van meer voordeel, gratis en snelle bezorging en streaming van series en films. Naast deze kleine voordeeltjes profiteert u dus als Prime lid van de Amazon Prime Day in juli. Tijdens deze Prime Day zijn vooral elektronica, televisies, boeken, games en speelgoed populair. Wacht dus even met uw zomer aankopen tot het weer tijd is voor Prime Day. U zult hier veel geld mee besparen.

Cyber Monday Amazon

Vorig jaar waren er speciale dagdeals waarvan er ook enkele geldig waren op Cyber Monday. Naar verwachting doet Amazon dit jaar dus ook mee aan Cyber Monday. Houd de online deals dus goed in de gaten.

Black Friday Amazon producten

Belgen zijn gek op Amazon. De webwinkel heeft alles en bezorgt ook naar België. Dit maakt Amazon NL tot een grote speler op de markt. Vooral dure elektro producten zoals iPhones en iPods worden aangeboden voor een mega lage prijs tijdens Black Friday 2020. Naast deze producten kunt u ook e-readers, speelgoed, Playmobil en nog veel meer dingen vinden voor u en uw hele gezin!

Huidige deals en acties

Wilt u op de hoogte blijven van de Black Friday deals en acties van Amazon NL? Dan is het slim om regelmatig ons dealoverzicht en winkeloverzicht te checken. Op deze pagina’s vindt u alle promo’s die tijdens Black Friday 2020 gelden. Zo blijft u op de hoogte en mist u geen enkele Amazon Black Friday deal.

Relevante productcategorieën

Vrije Tijd

Interessante pagina's