Blokker Black Friday 2024

Black Friday blokker
De Black Friday 2024 deals van Blokker zijn nog niet bekend. Vanaf 22 november starten de eerste deals. Bekijk deze pagina dan opnieuw! Of klik op de "Bekijk alle deals" button om naar alle huidige aanbiedingen te gaan.

De voordelen van shoppen bij Blokker

Levering binnen 2 werkdagen | Gratis levering bij bestellingen vanaf €30 | Klantenservice van maandag t.e.m. vrijdag

De eerste Black Friday deals niet missen?!

Door u in te schrijven bevestigt u dat u de nieuwsbrief van BlackFridayExpert.be wilt ontvangen en gaat u akkoord met de voorwaarden.

De meest populaire categorieën:
Slide 1 of 10
Apple
PlayStation
Nintendo Switch
Sonos
Televisies
Gaming
Laptops
iPhones
Samsung Galaxy
Alle categorieën

Black Friday Blokker

Blokker is dé huishoudwinkel waar u natuurlijk alles kunt kopen voor uw huis. Of het nu gaat om producten die uw huis sfeervol maken of producten die u helpen bij de wekelijkse grote schoonmaak. Het is dé winkel waar u bijna alles wel kunt vinden. Natuurlijk is dan ook zeker fijn wanneer de producten van Blokker tijdens Black Friday 2024 nog goedkoper zijn.

Blokker tijdens Black Friday

Tijdens de vorige Black Friday edities waren er hoge kortingen zoals -25% korting op bijvoorbeeld stofzuigers. Denk aan huishoudelijke artikelen zoals een koffiezetapparaat, friteuse, waterkoker of oven van Philips of Tefal. Black Friday Expert weet nog niet wat de actie van Black Friday 2024 gaat worden, maar dat het zou best wel kunnen dat de actie vergelijkbaar gaat zijn met die van vorig jaar. Dit jaar vindt Black Friday plaats op vrijdag 29 november 2024. Schrijf die datum dus alvast goed in uw agenda!

Over Blokker

Blokker valt onder Blokker Holding. Hier horen of behoorden ook ketens als Xenos, Bart Smit, Intertoys bij. Deze familiewinkel is overgegaan van zoon naar zoon en is dus een echt familieketen. In 2015 had de huishoudelijke winkel meer dan 800 winkels totaal in Nederland, België, Luxemburg en in Suriname. Sinds de laatste jaren zijn er veel winkels weggehaald vanwege een dalende omzet. Maar dit mag de pret van Black Friday natuurlijk niet bederven. Want Blokker heeft altijd alles wat u nodig hebt en daarom vast nog wel interessante Blokker Black Friday Deals die u kunt gebruiken.

Om er zeker van te zijn dat u geen enkele Black Friday deal mist, kunt u zich abonneren op de nieuwsbrief. Via deze nieuwsbrief wordt u tijdens de periode van Black Friday op de hoogte gehouden van de beste wonen & koken, vrije tijd of speelgoed deals. Blokker heeft alles wat u nodig heeft voor uw huis en omgeving! Profiteer van de voordelen. 

Relevante productcategorieën

Wonen | Elektro | Groot Elektro | Baby & Kind

Interessante pagina's