Top Black Friday deals van vorig jaar

De-beste-deals-van-vorig-jaar

Nog even en alles wordt weer uit de kast gehaald voor de beste Black Friday deals van 2019. Maar voordat het zo ver is, kijken we nog even terug naar de beste deals van Black Friday twee jaar geleden. Welke aanbiedingen kon u in 2017 absoluut niet missen en welke aanbiedingen moet u dit jaar zeker in de gaten houden? Black Friday België presenteert u de top 6 Black Friday aanbiedingen van 2017. Deze deals waren slechts voor korte tijd beschikbaar en heel snel uitverkocht.

De 6 beste Black Friday aanbiedingen van vorig jaar waar duizenden mensen van hebben geprofiteerd

1. BenQ 31,5 inch curved gaming monitor [-43% korting]

De eerste aanbieding is er één uit het elektronica assortiment. De BenQ 31,5 inch curved gaming monitor was vorig jaar één van de meest populaire artikelen. Het unieke aan deze gaming monitor is dat deze speciaal is ontworpen om het blauwe licht te reduceren. Hierdoor is deze gaming monitor van BenQ heel fijn voor uw ogen waardoor u gezonder te werk kan gaan.

2. MacBook Air 13 inch 128GB [-18% korting]

Eén van de meest populaire artikelen voor Black Friday van vorig jaar was de MacBook Air 13 inch 128GB. Tijdens Black Friday 2017 was deze MacBook wel 18% goedkoper dan normaal! Het makkelijke aan de MacBook Air 13 inch 128GB is dat u hem gemakkelijk mee kunt nemen omdat deze notebook slechts 1,5 kg weegt. Verder gaat de batterij wel 12 uur mee. Bent u nog op zoek naar een MacBook? Houd u dan de aanbiedingen van Black Friday 2018 goed in de gaten en wie weet is er dit jaar wel weer een laptop met korting.

3. SAMSUNG 55Inch Curved 4K LED UHD TV [-40% korting]

Vorig jaar was er maar liefst 40% korting op de SAMSUNG 55Inch Curved 4K LED UHD TV. Deze tv heeft een curved scherm waardoor u helemaal in de film wordt gezogen. Verder heeft u een eigen persoonlijke pagina waardoor u uw eigen favoriete programma’s binnen één handomdraai terug kunt kijken. U heeft behalve deze voordelen ook nog eens haarscherp beeld. Houd de elektronica aanbiedingen goed in de gaten, voor de beste tv-deals komend jaar.

4. Sonos Playbar [-20% korting]

De Sonos Playbar is een echte ervaring voor iedere muziekliefhebber. Met maar liefst 9 speakers kunt u uw woonkamer omtoveren tot een bioscoop. Behalve 9 verschillende speakers kunt u deze Sonos Playbar ook nog eens bedienen met uw smartphone. Het is niet gek dat deze aanbieding dan ook tussen de topdeals staat van de laatste editie van Black Friday. 20% ging er van de prijs af vorig jaar. Bent u ook op zoek naar een speaker? Abonneer u op de Deal Alerts voor updates over de laatste deals.

5. Nintendo Switch [€ 299,-]

Behalve televisies en laptops deed de Nintendo het ook uitzonderlijk goed vorig jaar op Black Friday Expert. De Nintendo Switch is de nieuwe spelcomputer die u in elke situatie kunt gebruiken. U kunt de Nintendo Switch eenvoudig meenemen naar uw werkplek of naar school waardoor u op elk moment, waar dan ook uw favoriete game kunt spelen aangepast op uw situatie. Houd de aanbiedingen in de gaten voor de beste deals.

6. ZEB, 20-50% korting op alles [tot -50% korting]

ZEB is de fashion store van België. Vorig jaar had ZEB hoge kortingen op alle artikelen. Op alle producten kon u tijdens Black Friday genieten van kortingen van 20 tot en met 50%. Een chique blouse met korting, een nette winterjas of juist een business look. Voor uw favoriete kledingstijl heeft ZEB leuke artikelen geselecteerd en op Black Friday met korting. Houd ZEB ook dit jaar in de gaten, want er komen weer kortingen!

Samen gaan we voor de strafste korting!


Over BlackFridayExpert.be

Wij zijn het nummer 1 Black Friday platform van België. Bij ons ontdekt u als eerste de beste Black Friday deals van Vlaanderen! We selecteren alle Belgische deelnemers en de beste deals voor uw favoriete producten. Zo zorgen we voor een overzicht in de duizenden promoties die gedurende een korte periode geldig zijn. Dankzij ons platform bespaart u niet alleen een hoop tijd, maar we zorgen er ook voor dat u een hoop geld spaart! In de week van Black Friday selecteren we dagelijks de beste deals en stellen we deze voor in een handig overzicht.

Op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Door u in te schrijven bevestigt u dat u de nieuwsbrief van BlackFridayExpert.be wilt ontvangen en gaat u akkoord met de voorwaarden.