Welke winkels verkopen Rituals?

blog RITUALS header
2 minuten leestijd

De geuren van Rituals zijn goddelijk. De geurstokjes, parfums, bad zepen en shampoos zijn dan ook ontzettend populair. Natuurlijk heeft Rituals verschillende winkels verspreid over Nederland. Maar er zijn ook externe winkels die het merk aanbieden. In deze blog geven wij een overzicht welke winkels Rituals verkopen

Rituals bij Douglas

Ten eerste verkoopt Douglas het merk Rituals. Douglas verkoopt meer dan 200 verschillende Rituals producten, waaronder gift sets en refills. Deze winkel geeft regelmatig mooie kortingen weg op de Rituals producten. Zo ontvangt u vaak -15% korting op verschillende producten. 

Rituals bij Bol.com

Bol.com is ervan overtuigd dat Rituals u helpt geluk te vinden in de kleine dingen van het leven. Het merkt helpt u kleine momenten bewust te beleven en een stapje terug te doen om te kunnen genieten. Het is natuurlijk logisch dat ook Bol.com de producten van Rituals verkoopt met deze overtuiging. 

Rituals bij wehkamp

Ook wehkamp doet maar al te graag mee met de verkoop van de populaire Rituals artikelen. Deze winkel verkoopt iets minder dan 100 verschillende producten van het merk. Vaak zijn dit wel nieuwe items. Dus wanneer u op zoek bent naar de nieuwste uitgaven van Rituals, dan zit u bij wehkamp goed.

Rituals bij de Bijenkorf

Tenslotte verkoopt ook de Bijenkorf het merk Rituals. De Bijenkorf verkoopt voornamelijk de giftsets van het merk. Deze winkel is ideaal voor het last-minute shopping. Wanneer u namelijk vandaag besteld, heeft u het morgen al in huis. Bent u bijvoorbeeld vergeten een cadeautje te kopen voor uw goede vriendin? Dan kunt u nog snel een leuk cadeaupakket van Rituals bestellen via de Bijenkorf.

Zoals al eerder gezegd, Rituals heeft zelf ook veel winkels. Maar wanneer u de beste deals wilt vinden, is het handig bovenstaande winkels allemaal even te checken. Zo bent u gegarandeerd van de laagste prijs. 

De eerste Black Friday deals niet missen?!

Door u in te schrijven bevestigt u dat u de nieuwsbrief van BlackFridayExpert.be wilt ontvangen en gaat u akkoord met de voorwaarden.