Bart Smit Black Friday 2024

De Black Friday 2024 deals van Bart Smit zijn nog niet bekend. Vanaf 22 november starten de eerste deals. Bekijk deze pagina dan opnieuw! Of klik op de "Bekijk alle deals" button om naar alle huidige aanbiedingen te gaan.

De voordelen van shoppen bij Bart Smit

Uitgebreid assortiment speelgoed | Speelgoed voor alle leeftijden

De eerste Black Friday deals niet missen?!

Door u in te schrijven bevestigt u dat u de nieuwsbrief van BlackFridayExpert.be wilt ontvangen en gaat u akkoord met de voorwaarden.

De meest populaire categorieën:
Slide 1 of 10
Apple
PlayStation
Nintendo Switch
Sonos
Televisies
Gaming
Laptops
iPhones
Samsung Galaxy
Alle categorieën

Black Friday Bart Smit

Bart Smit is één van de winkels in België die bekend staat om het grote assortiment aan kinderspeelgoed. Multimedia, raceauto's, gezinsspellen, fietsen, cd's en nog veel meer producten voor kinderen kunnen bij Bart Smit gekocht worden. Met Black Friday zijn zelfs de nieuwste producten in de aanbieding waardoor u met een gerust hart het cadeau kunt kopen dat uw kind graag wilt hebben!

Black Friday is nog niet zo lang een traditie in België. Deze dag komt van oorsprong uit de VS. Daar zijn de Amerikanen altijd vrij op de vierde vrijdag van november vanwege de feestdag Thanksgiving. Vervolgens vindt Black Friday plaats op de dag erna. Dit begrip is geïntroduceerd vanwege de drukte op de weg en in de winkelstraten. Tijdens Black Friday 2024 wordt eigenlijk alles aangeboden met korting. Van dure elektro producten tot speelgoed in allerlei soorten en maten. Prent de datum 29 november 2024 goed in uw hoofd en wacht met het kopen van dure producten totdat deze datum is aangebroken.

Bart Smit Black Friday deals - de speelgoedwinkel voor ieder kind

Bart Smit begon niet alleen als speelgoedwinkel maar ook als verkooppunt voor huishoudelijke en aardewerk artikelen. Tot 1995 stond Bart Smit bekend onder de naam 'Speelgoedpaleis Bart Smit'. Inmiddels zijn er nog maar 13 filialen in Nederland omdat Bart Smit daar door is gegaan onder het domein Intertoys. In België bestaat de speelgoedketen nog wel, daar is de naamsverandering niet doorgegaan. Dat neemt niet weg dat Bart Smit nog steeds genoeg speelgoed heeft om kinderen te verblijden met leuke Sint- en kerstcadeaus! Abonneer u op de Deal Alerts van Black Friday Expert en u weet zeker dat er geen enkele deal aan uw neus voorbijgaat.

Relevante productcategorieën

Baby & Kind | Gaming

Interessante pagina's